HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώνονται οι εργασίες ανακαίνισης στο ΚΑΠΗ Τυλίσου

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακαίνισης στο ΚΑΠΗ Τυλίσου

Ο ανάδοχος ολοκληρώνει την τοποθέτηση νέου δαπέδου και τις επόμενες μέρες το κτίριο θα παραδοθεί και θα είναι έτοιμο για χρήση και πάλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έτοιμο να δεχτεί και πάλι ηλικιωμένους είναι το κτίριο που στεγαζόταν το ΚΑΠΗ Τυλίσου, μόλις το υπουργείο Υγείας επιτρέψει την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ που όπως είναι γνωστό έχει ανασταλεί λόγω της πανδημίας.

Οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης βρίσκονται στην τελική φάση στο ΚΑΠΗ της Τυλίσου. Ο ανάδοχος ολοκληρώνει την τοποθέτηση νέου δαπέδου και τις επόμενες μέρες το κτίριο θα παραδοθεί και θα είναι έτοιμο για χρήση και πάλι.

tylisos-2

Το ΚΑΠΗ στην Τύλισο επισκέφτηκαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης και Καθημερινότητας του Πολίτη Γρηγόρης Περυσινάκης καθώς και η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή και είδαν από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

tylisos-4

Πριν την αναστολή λειτουργία των ΚΑΠΗ από το υπουργείο Υγείας λόγω της πανδημίας το ΚΑΠΗ Τυλίσου λειτουργούσε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Τυλίσου λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν στο συγκεκριμένο κτίριο.

tylisos-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση