HomeHL-LifestyleΣτην Πάτμο η βάπτιση του γιου των Βασίλη Κικίλια και Τζένης Μπαλατσινού

Στην Πάτμο η βάπτιση του γιου των Βασίλη Κικίλια και Τζένης Μπαλατσινού

Με αυστηρά μέτρα και ελάχιστους παρευρισκόμενους το μυστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμη σημαντική στιγμή στην κοινή τους πορεία ετοιμάζονται να βιώσουν οι Βασίλης Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού. Ο ερχομός του γιου τους ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν ένα γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα το ζευγάρι. Πλέον, ο μικρός είναι έτοιμος να βαπτιστεί, με το μυστήριο να είναι προγραμματισμένο να γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο νησί της Πάτμου.

Με αυτόν τον τρόπο θα εκπληρωθεί ένα τάμα της Τζένης Μπαλατσινού. Γι’ αυτό και σύμφωνα με την ιστοσελίδα TLife, το όνομα του γιου τους θα είναι Παναγιώτης, από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, αλλά και Αντώνιος, από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η βάπτιση του Παναγιώτη Αντώνιου θα γίνει στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με το Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού με φιλία ετών.

Η Τζένη βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, όπως κάθε καλοκαίρι, και προετοιμάζει τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση, ώστε να είναι όλα όπως τα επιθυμεί το ζευγάρι. Αυτή η ξεχωριστή στιγμή για εκείνους θα περιλαμβάνει και ελάχιστους προσκεκλημένους.

Η επιθυμία του ζευγαριού είναι να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Επιθυμούν να τη βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικά, ενώ δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Σε επιστολή τους που εστάλη προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού».

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, που δεν θα ξεπεράσουν τους 30 στο σύνολο, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να ακολουθούν με ακρίβεια όλα τα μέτρα. Επίσης, οι Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου, να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Οι νονοί του μικρού Κικίλια θα είναι ο άνθρωπος που πάντρεψε το ζευγάρι, ο κουμπάρος τους και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου και εκεί η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων θα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Και στο δείπνο ο αριθμός των προσκεκλημένων θα είναι περιορισμένος και θα παραβρεθούν συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση