HomeΕΛΛΑΔΑΜετακίνηση εκτός νομού – Σκέρτσος: Δεν εξετάζονται νέα μέτρα και περιορισμοί

Μετακίνηση εκτός νομού – Σκέρτσος: Δεν εξετάζονται νέα μέτρα και περιορισμοί

Τι αναφέρει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν εξετάζονται περιορισμοί ούτε νέα μέτρα για τις χερσαίες μετακινήσεις εκτός νομού, όπως τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ,  Άκης Σκέρτσος την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Ο κ. Σκέρτσος ξεκαθάρισε ότι δεν εξετάζεται να εφαρμοστούν και για τις χερσαίες μετακινήσεις όσα ισχύουν για τις μετακινήσεις με πλοία και αεροπλάνα προς τα νησιά, δηλαδή δεν υπάρχει -αυτή τη στιγμή- το ενδεχόμενο να είναι απαραίτητα PCR η rapid τεστ για τις μετακινήσεις των πολιτών.

Όπως τόνισε ο Άκης Σκέρτσος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τέτοια μέτρα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν στις χερσαίες μετακινήσεις και ειδικά στις μετακινήσεις με ΙΧ.

Δεν θα παρθούν οριζόντια μέτρα

Παράλληλα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υπογράμμισε για ακόμα μία φορά πως δεν εξετάζεται η επιβολή οριζόντιων μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού, καθώς οι περισσότεροι πολίτες είναι εμβολιασμένοι.

Μάλιστα, ο κ. Σκέρτσος τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν και τα ραντεβού για εμβολιασμό είτε λόγω του κινδύνου από τη μετάλλαξη Δέλτα, είτε λόγω των κινήτρων για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση