HomeCity GuideΣυναυλία Nightstalker στο Θέατρο Τεχνόπολις

Συναυλία Nightstalker στο Θέατρο Τεχνόπολις

Απόψε Τετάρτη 7 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
H επιστροφή στους αγαπημένους μας συναυλιακούς χώρους μετά από καιρό μας φέρνει τους Nightstalker την πιο καταιγιστική rock μπάντα στην Ελλάδα .
H μπάντα θρύλος της ελληνικής heavy σκηνής μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε ένα «εκρηκτικό» βράδυ απόψε στις 21:00 στο Θέατρο Τεχνόπολις.
Διάχυτη ψυχεδέλεια, μικροί rock l’n ’roll ύμνοι, δολοφονικά riffs, εθιστικά ρεφρέν, δυναμισμός αλλά και αυθεντικότητα χαρακτηρίζουν εξίσου τους Nightstalker που θα καταλάβουν για ακόμη τη σκηνή του Cine Studio προκαλώντας σας σε ένα ακόμα αξέχαστο πάρτι.
_babel_trio_
Ηλεκτρικό λαούτο, μπάσο και ντραμς, με βάση την Κρήτη. Μακριά από πρόσφατες μόδες, οι Babel Trio παίζουν ένα κράμα από progressive rock, stoner, ψυχεδέλεια, με παραμορφωμένες – σε πολύ μεγάλο βαθμό – παραδοσιακές μελωδίες και ελληνικό στίχο.
Το “The island of cretal”, το δεύτερο album της μπάντας, πήρε τον τίτλο του από τη σύντμηση των λέξεων Crete και Μetal και είναι ένας μάλλον πολύ καλός τρόπος να περιγραφεί η μουσική τους.

Oι Babel Trio αποτελούνται από τους Δημήτρη Σιδερή στο ηλεκτρικό λαούτο, Μιχάλη Αυλωνίτη στο μπάσο και Γιώργο Ζαμπακά (Τρικαλέρο) στα ντραμς.

οι πόρτες ανοίγουν 20:00 – ώρα έναρξης 21:00
Διαδικτυακά Early Birds 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός) – Γενική Είσοδος 12 ευρώ

Προπώληση Διαδικτυακά στο ticketservices.gr  – Σημεία Προπώλησης : Τεχνόπολις – Πολυτεχνείο ΚΑφέ – Βιβλ. Ελευθερουδάκης
Προσοχή: Σύμφωνα με την από 29 Ιουν. και την 6 Ιουλ. ΚΥΑ του ΥΠΠΟ, η είσοδος και η παραμονή στο θέατρο επιτρέπεται με χρήση μη ιατρικής μάσκας ενώ οι θεατές των ζωντανών θεαμάτων, πρέπει να είναι μόνο καθήμενοι.
Διαφήμιση
Διαφήμιση