HomeHL-SportsΧαρούμενος με την οργάνωση του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας

Χαρούμενος με την οργάνωση του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την οργάνωση του ΟΦΗ και τόνισε πως η κρητική ομάδα λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Στην ομάδα υπάρχουν ρόλοι. Όταν υπέγραψα έκανα την κουβέντα με αυτούς που τρέχουν τα μεταγραφικά. Αλλοι τρέχουν αυτά τα θέματα, εμένα η δουλειά μου είναι να προπονώ και να βελτιώνω την ομάδα.

Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, σε πρότυπα εξωτερικού. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε τους παίκτες εδώ.

Κανείς δε θέλει να τους έχει τελευταία μέρα, αλλά έχουμε πολύ χρόνο ακόμη. Δεν είναι όπως πέρυσι, που βιαζόσουν να κλείσεις και δεν υπήρχαν παίκτες. Φέτος υπάρχουν παίκτες”.

Στη συνέχεια, ο Νιόπλιας συμπλήρωσε: “Θα είναι σίγουρα καλύτερα τα πράγματα, γιατί οι παίκτες ξεκουράστηκαν, θα μπορούν να μπουν με μεγαλύτερη όρεξη στο γήπεδο, γιατί ήταν ένα συνεχόμενο πράγμα και προπονούνταν διαρκώς.

Γυρίζουμε στην κανονικότητα. Ξέρετε πόσο δυναμική μας δίνει ο κόσμος μας. Μας έλειψε πολύ και μπαίνουμε τώρα με ιδανικές συνθήκες στη νέα σεζόν.

Μπαίνουμε πάντα με θετικές σκέψεις στη σεζόν. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, την αφήνουμε πίσω μας και πάμε για τα καλύτερα”.

Τέλος, ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία: “Ρωτάτε έναν άνθρωπο που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα, είναι γέννημα θρέμμα της και ξέρω τους στόχους μας. Έχουμε μεγάλο όνομα, έχουμε δυναμική στο πρωτάθλημα και θέλουμε το καλύτερο.

Με τόσο κακή χρονιά που κάναμε πέρυσι, φέτος θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα Δε θέλαμε να παίξουμε στα πλέι άουτ φυσικά. Το καλό στην Ολλανδία είναι ότι θα παίξουμε με αξιόλογους αντιπάλους. Βλέπεις και εσύ τις δυνατότητές σου”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση