HomeHL-LifestyleSurvivor: Η «μπηχτή» του Τζέιμς Καφετζή στην παραγωγή του ριάλιτι – Δείτε το tweet του

Survivor: Η «μπηχτή» του Τζέιμς Καφετζή στην παραγωγή του ριάλιτι – Δείτε το tweet του

Ο Ροδίτης δεν μασάει τα λόγια του...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για να μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor. To ριάλιτι επιβίωσης μετά από 6,5 μήνες ρίχνει αυλαία την προσεχή Δευτέρα και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ήδη οι 4 φιναλίστ Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψαν στην Ελλάδα και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για όλα.

Αν και βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους πρώην συμμετέχοντες του παιχνιδιού εξακολουθούν να απασχολούν τα media, μέσα από τις αποκαλύψεις αλλά και τις αναρτήσεις τους για όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού ριάλιτι. Η αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο έγινε έπειτα από δική του απόφαση, όταν σε ένα από τα συμβούλια του νησιού, ο 24χρονος παίκτης δήλωσε την οικειοθελή του αποχώρηση.

Το tweet και η απάντηση του Τζέιμς
Αυτή τη φορά, ο πρώην παίκτης του Survivor «καρφώνει» την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης απαντώντας σε ένα tweet…

«Τρέφατε και ‘σεις κρυφές ελπίδες, όταν ρωτούσε ο Λιανός ποιος παίκτης τους έλειψε, να πούνε (αν και δεν υπήρχε ελπίδα) έστω και για πλάκα, “ε μας έλειψε και ο Τζέιμς”; Έτσι για να ακουστεί το όνομα, το τιμημένο, στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού», έγραψε χρήστης του twitter.

Με τον Τζέιμς Καφετζή να απαντά: «Παίκτης που βγήκε μετά από εμένα, μου είπε πως πέρασε το αφεντικό όταν έφυγα και είπε να μην ξανά αναφερθεί το όνομα μου».
photo-kafetzis-1

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση