HomeHL-9Παραιτήθηκε από τη ΔΕΠΑΝΑΛ η Βαγγελιώ Σχοιναράκη

Παραιτήθηκε από τη ΔΕΠΑΝΑΛ η Βαγγελιώ Σχοιναράκη

Tι αναφέρει στην επιστολή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παραίτησή της από την προεδρία της ΔΕΠΑΝΑΛ γνωστοποίησε στον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό η Βαγγελιώ Σχοιναράκη με επιστολή της.

Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Ηράκλειου Βασίλη Λαμπρινό.

H δεύτερη επιστολή της κ. Σχοιναράκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη επιστολή της κ. Σχοιναράκη στον Δήμαρχο Ηρακλείου. Στις 16 Ιουνίου είχε στείλει άλλη μία επιστολή στον κ. Λαμπρινό με την ίδια να υπογραμμίζει τις κινήσεις που θα έπρεπε να γίνουν. Εξέλιξη προφανών δεν υπήρξε με αποτέλεσμα σήμερα η  κ. Σχοιναράκη να προχωράει στην παραίτηση της με την ίδια μάλιστα να  καλεί τον δήμαρχο να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο της πρώτης επιστολής, ώστε οι δημότες να έχουν πλήρη εικόνα για τους λόγους της παραίτησης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη δεύτερη επιστολή.

Η επιστολή:

«Κύριε Δήμαρχε,

Έχουν παρέλθει 15 ημέρες από την ημέρα που σας κοινοποίησα εμπιστευτική επιστολή με την οποία σας εξέθεσα την κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Επιχείρηση, την προεδρία της οποίας μου εμπιστευθήκατε και η οποία αποτελεί τροχοπέδη στην εύρυθμη και διάφανη λειτουργία της, αλλά και στη δική μου παρουσία.

Περίμενα πως η κοινοποίησή της, σε σας, θα αποτελούσε το έναυσμα για μια σειρά εξελίξεων… Προφανώς οι επιλογές είναι διαφορετικές και το σέβομαι απόλυτα αφού εσείς έχετε την ευθύνη της συνολικής λειτουργίας του δήμου.

Για το λόγο αυτό σας καλώ να θεωρήσετε δεδομένη τη δεύτερη επιλογή που σας αναφέρω στην επιστολή μου: «να την εκλάβετε ως παραίτηση από τη θέση της προέδρου αφού δεν υπάρχει πλέον κοινός στόχος και σκοπός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρω. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Με εκτίμηση, Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη

Υ.Γ. Επειδή η πορεία μας και η λειτουργία μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη, σας καλώ να δώσετε στη δημοσιότητα την επιστολή με ημερομηνία 16-06-2021, ώστε οι δημότες να έχουν πλήρη εικόνα για τους λόγους της παραίτησης».

Η ανακοίνωση του Δήμου Τι Ηρακλείου

Η κα Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη υπέβαλε σήμερα οριστικά την παραίτηση της από την προεδρία της ΔΕΠΑΝΑΛ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκανε αποδεκτή την παραίτηση και ευχαριστεί την κα Σχοιναράκη για την συνεργασία που είχαν και την μέχρι σήμερα προσφορά της στην ΔΕΠΑΝΑΛ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση