HomeHL-LifestyleΣυνεργασία-έκπληξη για τη Ναταλία Κεϊσίδη στο νέο της τραγούδι!

Συνεργασία-έκπληξη για τη Ναταλία Κεϊσίδη στο νέο της τραγούδι!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυναμικό come back στη δισκογραφία με ένα τραγούδι-έκπληξη αναμένεται να κάνει η Ναταλία Κεϊσίδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια-ηθοποιός το προσεχές διάστημα θα μας παρουσιάσει το νέο της single, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο versions: τόσο στα ελληνικά όσο και στα ρώσικα.

Στο νέο τραγούδι της δημοφιλούς performer θα συμμετέχει ένας πασίγνωστος ράπερ και η συνεργασία τους θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ στη ρώσικη version ένας καταξιωμένος τραγουδιστής της χώρας.

Το νέο τραγούδι της Ναταλίας Κεϊσίδη θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρωσία και τόσο η ελληνική όσο και η ρωσική version του θα συνοδεύεται από ένα video clip-υπερπαραγωγή.

Λίγα λόγια για τη Ναταλία Κεϊσίδη…

Η Ναταλία Κεϊσίδη είναι Ελληνίδα ποντιακής καταγωγής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τασκένδη της Ρωσίας.

Ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία με τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ έχει διακριθεί και ως ηθοποιός, παράλληλα με την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Η κόρη της, Νικόλ βαδίζει στα χνάρια της, καθώς είναι μοντέλο και μάλιστα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα Παγκόσμια Καλλιστεία, που θα πραγματοποιηθούν στην Κίνα.

Η πρώτη της συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με τον Μark Αngelo με το κομμάτι «without your love» το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα μπήκε στα top 100 hits της Ρωσίας.

Έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πίστες της Ελλάδας και της Κύπρου, μετρώντας συνεργασίες με τους Onirama, Γιώργο Τσαλίκη και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, ενώ έχει συμμετάσχει στη συναυλία της καταξιωμένης Ρωσίδας ερμηνεύτριας, Βέρα Μπρέζνιεβα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση