HomeΚΡΗΤΗΥπεγράφη η σύμβαση για τη διαχείριση των κτηνιατρικών αποβλήτων

Υπεγράφη η σύμβαση για τη διαχείριση των κτηνιατρικών αποβλήτων

Έχει διάρκεια 24 μηνών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπεγράφη χθες, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, η νέα σύμβαση για την «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση κτηνιατρικών αποβλήτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου του Δήμου Ηρακλείου». Τη νέα σύμβαση υπέγραψε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη και έχει διάρκεια 24 μηνών από την υπογραφή της. Το τελικό ποσό σύμβασης είναι 16.204,32 ευρώ.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης η Ανάδοχος εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση της συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας των κτηνιατρικών αποβλήτων που παράγονται από τις κτηνιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κτηνιατρείο.

Όπως επεσήμανε η Αντιδήμαρχος «ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση της διαχείρισης των κτηνιατρικών αποβλήτων φροντίζοντας παράλληλα να διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό αλλά και το εκπαιδευμένο προσωπικό. Η περισυλλογή των αποβλήτων θα γίνεται τουλάχιστον 1 φορά το μήνα και, ανάλογα με τις ανάγκες, και παραπάνω αν χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση η σύμβασης αυτή είναι μια κίνηση απαραίτητη που συμβάλλει στη δημιουργία ενός πρότυπου Δημοτικού Κτηνιατρείου, στη διασφάλιση της ποιοτικής του και σωστά οργανωμένης λειτουργίας του και αποτελεί άλλη μια υποστηρικτική ενέργεια της δομής φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηρακλείου. Συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σημαντικό θέμα των αδέσποτων ζώων στην πόλη του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση