HomeΕΛΛΑΔΑΣτην Κρήτη σήμερα κλιμάκιο της Eurobank, μπαράζ επαφών με τοπικούς φορείς

Στην Κρήτη σήμερα κλιμάκιο της Eurobank, μπαράζ επαφών με τοπικούς φορείς

Στο επίκεντρο της περιοδείας στην Κρήτη αλλά και της περιοδείας στη Β. Ελλάδα στη συνέχεια, βρίσκονται οι επαφές με τις διοικήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη η Eurobank εγκαινιάζει και πάλι τις δια ζώσης συναντήσεις και επαφές με πελάτες της, μετά την περίοδο των lockdown. Κλιμάκιο της Διοίκησης της Τράπεζας με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Βασιλείου, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων που δρομολογεί η Τράπεζα με πελάτες και στελέχη της, στην Ελλάδα, θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο, ενώ προγραμματίζεται νέα περιοδεία σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Δράμα, στις αρχές Ιουλίου.

Η επιλογή της Κρήτης, μιας μητρόπολης του ελληνικού τουρισμού και περιφέρειας έντονης οικονομικής δραστηριότητας σε πολλούς κλάδους, με ουσιαστική συμβολή στο εγχώριο ΑΕΠ, όπως και η επικείμενη περιοδεία στην Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα, καταδεικνύουν την απόλυτη δέσμευση της Τράπεζας να στηρίξει, με όλες της τις δυνάμεις, την υγιή εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα προκειμένου να αξιοποιήσει, στο μέγιστο, τις δυνατότητες του νέου αναπτυξιακού κύκλου που ξεκινά στην οικονομία.

Από σήμερα, έως και την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, επικεφαλής κλιμακίου ανώτερων στελεχών, θα έχει σειρά συναντήσεων με επιχειρηματικούς πελάτες και στελέχη της Τράπεζας στην Κρήτη.

Τον κ. Κ. Βασιλείου συνοδεύουν οι Γενικοί Διευθυντές, κ.κ. Λευτέρης Οικονομίδης και Ανδρέας Χασάπης, ο Σύμβουλος Διοίκησης, κ. Κωνσταντίνος Βουσβούνης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, κ. Σπύρος Βενετσιάνος και ανώτερα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Group Corporate & Investment Banking.

Στο επίκεντρο των δύο περιοδειών, βρίσκονται οι επαφές με τις διοικήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στον ξενοδοχειακό κλάδο, την εξόρυξη & επεξεργασία μαρμάρου, την ανανεώσιμη ενέργεια, την ανακύκλωση οργανικών απορριμμάτων, τη βιομηχανία προφίλ αλουμινίου – πλαστικών – τροφίμων – ποτών, τον πρωτογενή τομέα και το λιανικό εμπόριο, στηρίζοντας την οικονομία και την απασχόληση, και οι οποίοι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια για μια βιώσιμη ανάκαμψη τα επόμενα χρόνια.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, τόνισε: «Η επίσκεψή μας στην Κρήτη συμπίπτει χρονικά με την επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας, η στήριξη της οποίας αποτελεί στρατηγική μας δέσμευση, σε ένα γενικό περιβάλλον θετικών προσδοκιών για γρήγορη ανάκαμψη, εν αναμονή και των πρώτων εκταμιεύσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, φέτος. Η κρητική οικονομία αλλά και η οικονομία της Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος, αποτελούν κρίσιμα μεγέθη για την εγχώρια επιχειρηματικότητα.

Η Eurobank κινείται, διαχρονικά και δυναμικά, ως χρηματοδότης αλλά και σύμμαχος των επιχειρήσεων σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να ενδυναμώσουν τη θέση τους στην αγορά και την εξωστρέφειά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις ευκαιρίες της νέας αναπτυξιακής φάσης που ξεκινά στην οικονομία, προς όφελος της απασχόλησης και της κοινωνίας, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.».

Κατά την παραμονή του στην Κρήτη, όσο και στην Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα, το κλιμάκιο της Διοίκησης της Eurobank θα έχει επίσης συναντήσεις με στελέχη της Τράπεζας στην περιοχή. Στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη της Τράπεζας για τις στρατηγικές προτεραιότητες του Ομίλου, αλλά και η ενημέρωση της Διοίκησης για ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και οικονομία, που έχει καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη των εργασιών της Τράπεζας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση