HomeΚΡΗΤΗΔήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Στο επίκεντρο η επιλογή τύπου εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Στο επίκεντρο η επιλογή τύπου εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Tι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπειτα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021,στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά, τον Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας κ. Θεμιστοκλέους, τον ειδικό λοιμωξιολόγο κ. Τσιόδρα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, τους Δημάρχους της Κρήτης και υγειονομικά στελέχη, δίνεται πλέον η δυνατότητα στους πολίτες και του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου να επιλέξουν όποιο εμβόλιο επιθυμούν για τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού Covid-19.

Προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές για την παροχή των εμβολίων επιλογής των πολιτών, πέραν της διαδικτυακής πλατφόρμας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Δήμου 2844-340152 και 6974-074474 από 08:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ., με υπεύθυνη επικοινωνίας την κυρία Κατερίνα Πλατή, Κοινωνικό Λειτουργό. (Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να είναι διαθέσιμα τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου ΑΜΚΑ κλπ)

Παρακαλούνται οι πολίτες να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στο κλείσιμο του ραντεβού για τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση