HomeHL-LifestyleSurvivor: Ανατροπή και στον… τάκο Μαριαλένα, Κόρο και Ασημακόπουλος

Survivor: Ανατροπή και στον… τάκο Μαριαλένα, Κόρο και Ασημακόπουλος

Η στρατηγική των Amigos που οδήγησε σε…Βατερλώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Survivor 4 πλησιάζει στο τέλος του και η κλεψύδρα για έναν από τους πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο άρχισε να αδειάζει. Το σίγουρο είναι πως οι δυο survivors του ημιτελικού έχουν «κλειδώσει».

Ο ένας είναι ο Σάκης Κατσούλης που στο τελευταίο και καθαριστικό αγώνισμα για την 3η ατομική ασυλία με φοβερή ανατροπή κατάφερε να φορέσει στο λαιμό του το κολιέ για 2η φορά και να βγει από υποψήφιος. Ο δεύτερος που θα δώσει το παρών στους ημιτελικούς της Ελλάδας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν βρίσκεται στους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αντίθετα το κοινό θα αποφασίσει ποιοι δύο από τους Γιώργο Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Ασημακόπουλο θα παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο προτελευταίο συμβούλιο οι survivors εξομολογήθηκαν στον Γιώργο Λιανό άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Προσωπικές τους ιστορίες που συγκίνησαν τους ίδιους που τις επανάφεραν στη μνήμη τους.

Η νίκη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση Σάκη Κατσούλη στο δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας έφερε μαζί του στον… τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος έβγαλε εκνευρισμό για την υποψηφιότητα του, σύμφωνα με τον 30χρονο επιχειρηματία και πρώην τερματοφύλακα.

Οι τρεις Amigos συζητούσαν για όλα τα ενδεχόμενα της τρίτης και τελευταίας ατομικής ασυλίας, ενώ η Μαριαλένα ξέρει πως μόνο αν καταφέρει να φορέσει το κολιέ στο λαιμό της θα γλυτώσει τον… τάκο.

Η προτελευταία αγωνιστική ημέρα στον Άγιο Δομίνικο (τελευταία θα είναι την Κυριακή) είχε ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο για το νικητή, ο οποίος μαζί με άλλους δύο παίκτες της επιλογής του, θα κέρδιζαν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, με το οποίο θα έκαναν βόλτα στη Πούντα Κάνα, θα επισκεπτόντουσαν ένα πάρκο με μαϊμούδες, θα διασκέδαζαν με μπάγκι σε χωμάτινες διαδρομές και θα έτρωγαν στα 40 μέτρα ύψος.

Ο υγρός στίβος μάχης φάνηκε δύσκολος στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αποχώρησε πρώτη από τη διεκδίκηση της τρίτης ατομικής ασυλίας και την ακολούθησαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι, ο οποίος φάνηκε σαν να ήθελε να βοηθήσει τον Ηλία να πάει με μεγάλο πλεονέκτημα ζωών στον τελικό κόντρα τον Σάκη Κατσούλη.

Έτσι και έγινε με τον τραγουδιστή να μπαίνει στην τελική μάχη με 4 ζωές έναντι μίας του πρώην τερματοφύλακα. Ωστόσο ο Σάκης κατάφερε όχι μόνο να… σβήσει τη διαφορά, αλλά και να κατακτήσει την 3η ατομική ασυλία και 2η προσωπική μέσω VAR που αυτομάτως τον έβγαλε και από υποψήφιο.

Η Μαριαλένα αποθέωσε τον αγαπημένο της παρότι γνώριζε πως θα τον αντικαταστήσει στον… τάκο, ενώ ο Σάκης της έκανε «δώρο» ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, βόλτα με μπάγκι και γεύμα στα 40 μέτρα ύψος παίρνοντας μαζί του να κρατάει το… φανάρι τον Ηλία Μπόγδανο.

Οι Amigos δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως τους… πετσόκοψε έτσι ο Σάκης, ενώ ενοχές ένιωθε και ο Ηλίας που δεν κατάφερε να προστατεύσει την παρέα του.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις ασυλίες του και να κλείσει θέση στον ημιτελικό.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα συζητούσαν για την απόφαση του Κόρο να δώσει τις ζωές του στον Ηλία… στρατηγική που τελικά δεν βγήκε στους Amigos.

Ασημακόπουλος και Κόρο έμειναν στην παραλία και χαλάρωσαν ίσως για τελευταία τους φορά στα νερά του Αγιου Δομίνικου, ενώ έφαγαν και το φακόρυζο τους.

Την ίδια ώρα Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας… ξεσάλωναν με μαϊμούδες, μπάγκι και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Στο συμβούλιο από τη στιγμή που ο Σάκης με τη 2η ατομική του ασυλία έβγαλε από πάνω του την υποψηφιότητα του ο Γιώργος Κόρομι έπρεπε να επιλέξει άλλον παίκτη και αυτός ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Σάκης μετά τον Ασημακόπουλο έβγαλε στον… τάκο και τον Κόρο, ο οποίος τα είχε με τον εαυτό του για τον τρόπο που έχασε το τελευταίο αγώνισμα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έκρυψε πως η στρατηγική των Amigos να στηρίξουν αγωνιστικά τον Ηλία που είχε περισσότερες ζωές δεν τους βγήκε και αυτός ήταν ο λόγος που τόσο ο ίδιος όσο και ο Κόρο ήταν στεναχωρημένοι με τους εαυτούς τους και όχι με τον Ηλία που δεν κατάφερε να τους δικαιώσει στο στίβο μάχης. Η ανακοίνωση για τον υποψήφιο που θα αποχωρήσει απο το Survivor 4 για γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση