HomePost ItΣυνάντηση του Σ.Βαρδάκη με την Διοίκηση του ΟΛΗ για το λιμάνι της Αρβης

Συνάντηση του Σ.Βαρδάκη με την Διοίκηση του ΟΛΗ για το λιμάνι της Αρβης

Σωκράτης Βαρδάκης: «Άμεση η ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων του Λιμανιού της Άρβης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμάνι της Άρβης, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Γιάννη Βαρδαβά, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μηνά Παπαδάκη και στελέχη του Οργανισμού.

Ο κ. Βαρδάκης μετέφερε στη Διοίκηση του Ο.Λ.Η. την αγωνία των κατοίκων της περιοχής της Άρβης, με τους οποίους είχε συνάντηση το περασμένο Σάββατο, καθώς μετά τους άγονους διαγωνισμούς για την αντικατάσταση των φωτιστικών στο Λιμάνι, η κατάσταση είναι τραγική και μάλιστα, ελλοχεύουν αρκετοί κίνδυνοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω της πλήρους συσκότισης.

Για τους λόγους αυτούς, ο βουλευτής ζήτησε άμεση, έστω και προσωρινή λύση, έως ότου προχωρήσει ο διαγωνισμός για την πλήρη αποκατάσταση των κατεστραμμένων φωτιστικών. Επίσης, ο κ. Βαρδάκης ζήτησε ενημέρωση σχετικά με την απάμμωση του Λιμανιού.

Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η., διαβεβαίωσαν τον κ. Βαρδάκη ότι για την απάμμωση θα βγει σύντομα διαγωνισμός και ως προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Αναφορικά με τον φωτισμό, που χαρακτηρίστηκε από όλους ζήτημα άμεσης προτεραιότητας, η Διοίκηση του Ο.Λ.Η. δεσμεύτηκε ότι μέχρι να υλοποιηθεί ο τρέχων διαγωνισμός πλήρους αποκατάστασης, θα τοποθετηθεί το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη, προσωρινός φωτισμός πλήρους επάρκειας για την ασφάλεια των κατοίκων και την ομαλή λειτουργία του Λιμανιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση