HomePost ItΟ Α. Ζερβός για την λειτουργία Πανεπιστημιακών Τμημάτων στο Λασίθι

Ο Α. Ζερβός για την λειτουργία Πανεπιστημιακών Τμημάτων στο Λασίθι

Δήλωση Δημάρχου Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την υποβολή των μελετών σκοπιμότητας και βιωσιμότητας για την λειτουργία των δύο πανεπιστημιακών τμημάτων στο Λασίθι (Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στον Άγιο Νικόλαο και Τμήμα Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα),  από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση :

“Με ιδιαίτερη χαρά, πληροφορηθήκαμε, ότι το ΕΛΜΕΠΑ, υπέβαλε τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία για την εξέταση των φακέλων και την σχετική γνωμοδότηση για την ακαδημαϊκή λειτουργία των νέων τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ – πράξη – η οποία αν μη τι άλλο φανερώνει την συνέπεια λόγων και έργων της πρυτανείας και ιδιαίτερα του πρύτανη  κ. Νίκου Κατσαράκη.

Εξυπακούεται, ότι θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε στην λειτουργία της σχολής αυτής, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με τις ήδη λειτουργούσες αντίστοιχες σχολές, δεδομένων των διαθέσιμων αθλητικών υποδομών, της καταλληλότητας της περιοχής, έχοντας επίσης ως γνώμονα την αποκατάσταση των οφειλόμενων από την πολιτεία στον Δήμο Αγίου Νικολάου ”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση