HomeΕΛΛΑΔΑΓλυκά Νερά – Μητέρα Καρολάιν: Σεβαστείτε τον πόνο μου

Γλυκά Νερά – Μητέρα Καρολάιν: Σεβαστείτε τον πόνο μου

Χώρο και χρόνο να πενθήσει ζήτησε η μητέρα του θύματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τη συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά και την αποκάλυψη ότι δράστης ήταν ο σύζυγος του θύματος και γαμπρός της, η μητέρα της Καρολάιν ζήτησε χώρο και χρόνο για να πενθήσει το παιδί της, μέσω οικογενειακής της φίλης. Η μητέρα του θύματος, κυρία Σουζάνα, επιλέγει έναν βουβό πόνο έχοντας πλέον κοντά της την αδελφή της, η οποία έχει έρθει από την Αθήνα, και λίγους καλούς της φίλους.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει», δήλωσε στα μέσα η κυρία Χαρίκλεια Θεοδώρου, εκ μέρους της μητέρας του θύματος.

«Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις», εξήγησε.

Γλυκά Νερά: Οι καταθέσεις που συνέθεσαν το παζλ της στυγερής δολοφονίας

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Τα στοιχεία που έδωσαν στις Αρχές οι γείτονες αλλά και ο εκπαιδευτής του πιλότου, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας στο παρελθόν και όπως αποδείχθηκε, τον αντέγραψε, βοήθησαν ώστε να διαλευκανθεί το έγκλημα. Επιπλέον, η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας στην οποία είχε απευθυνθεί το ζευγάρι, βοήθησε στο να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η ψυχολόγος κατέθεσε για την υπόθεση:

«Στο γραφείο μου ερχόντουσαν μαζί και έπαιρναν και την μπέμπα τους. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά και συμπαθητικά. Τις συνεδρίες τις διακόψαμε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Τα παιδιά μου είπαν ότι ήταν εντάξει και δεν χρειαζόντουσαν περαιτέρω βοήθεια και κάπως έτσι διακόψουμε τις συνεδρίες. Ωστόσο, η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας αποκάλυψε μιλώντας στο OPEN, ότι η 20χρονη κοπέλα της είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα. Συνταρακτικές λεπτομέρειες που όπως υποστηρίζει καθ’ υπόδειξη των αρχών δεν είχαν καταγραφεί επισήμως.Αναλυτικότερα, η δικηγόρος της ψυχολόγου δήλωσε στο OPEN.

«Για τη δική της προστασία και τη σύμφωνη γνώμη και των αστυνομικών, δεν καταγράφηκαν στην κατάθεσή της τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς. Είχαν καταγραφεί συγκεκριμένα γεγονότα, το γεγονός ότι είχε αποφασίσει η δολοφονηθείσα να χωρίσει οριστικά, είχε προβεί σε αναζήτηση άλλης κατοικίας, ήταν προ της μετάβασης μαζί με το ανήλικο τέκνο της, τα οποία κατατέθηκαν από την εντολέα μου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Οπως ανέφερε η δικηγόρος, η 20χρονη κοπέλα, είχε κάνει όνειρα για το μέλλον της, ήθελε να σπουδάσει ζαχαροπλαστική. Ο σύζυγός της όμως, είχε άλλα σχέδια.  «Ελεγε στην εντολέα μου ότι είχε κάνει αναζήτηση να εντοπίσει και μία νταντά για να προσέχει και την ανήλικη θυγατέρα της κατά τις ώρες που θα σπουδάζει. Ηδη είχε καταστρώσει τις κινήσεις που θα έκανε διότι ήδη είχε προγραμματίσει τον χωρισμό της από τον καθ ομολογίαν δολοφόνο.

Η κατάθεση του εκπαιδευτή του 32χρονου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο εκπαιδευτής του κατηγορουμένου, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας στο Αλεποχώρι. Αυτή την ληστεία αντέγραψε ο πιλότος για να παραπλανήσει τις Αρχές.

Ο εκπαιδευτής του πιλότου κατέθεσε για την υπόθεση: «Για το περιστατικό αυτό είχα μιλήσει και σε προσωπικό επίπεδο με πολλούς συναδέλφους και φυσικά το είχαμε συζητήσει πολύ και με τον Μπάμπη που είχα μία ιδιαίτερη σχέση. Άφησα λίγες μέρες να περάσουν και μετά την κηδεία της συζύγου του, τον πήρα τηλέφωνο. Στην ροή της κουβέντας και στις περιγραφές που κάναμε καταλάβαμε ότι υπήρχαν πολλές ομοιότητες στις δύο αυτές περιπτώσεις.

Αν του επιβληθούν ισόβια θα εκτίσει ποινή 16 ετών

Όπως σημειώνει στο OPEN, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αν του επιβληθούν ισόβια τότε «θα εκτίσει 16 χρόνια». Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 10 το πρωί στον ανακριτή για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση