HomePost ItΟργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων: Στη Βουλή οι προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανασυγκρότησή τους

Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων: Στη Βουλή οι προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανασυγκρότησή τους

Από τον Χάρη Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων με τις προτάσεις εκσυγχρονισμού και ανασυγκρότησης του θεσμικού πλαισίου των Οργανισμών.

Πρόκειται για μια ακόμα παρέμβαση του Χάρη Μαμουλάκη για το θέμα των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων μετά και την Ερώτηση που είχε καταθέσει τον Απρίλιο του 2021, με την οποία ζητούσε την οικονομική ενίσχυση των Ο.Ε.Β. με σκοπό να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα χρέη τους προς τη ΔΕΗ και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η συνέχεια λειτουργίας τους.

«Οι 6.000 περίπου εργαζόμενοι των Ο.Ε.Β. απ’ όλη τη χώρα, παρά το ότι αγνοήθηκαν και δεν κλήθηκαν στη σχετική διαβούλευση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κατέθεσαν τις θέσεις και τις προτάσεις τους αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των Οργανισμών» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ο αρμόδιος Υπουργός οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψιν αυτές τις προτάσεις και να λειτουργήσει χωρίς αποκλεισμούς στον διάλογο, με στόχο τη βιωσιμότητα των Ο.Ε.Β., την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του πρωτογενούς τομέα και την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας των αγροτών μας.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση