HomeHL-TOPΓλυκά Νερά: Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά, ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος – Δεν το είπα για το παιδί

Γλυκά Νερά: Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά, ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος – Δεν το είπα για το παιδί

Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον σύζυγο και το βρέφος τους, στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Δράστης του στυγερού εγκλήματος, είναι ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης νεαρής μητέρας, ο 32χρονος πιλότος, που σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο σύζυγος της Καρολάιν παραδέχτηκε την πράξη του, καθώς κατάλαβε ότι πλέον τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος τους είναι αδιάσειστα. Φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που του έθεταν ερωτήματα εδώ και πολλές ώρες, ότι διέπραξε το έγκλημα γιατί είχαν έντονους καβγάδες και μάλιστα το μοιραίο βράδυ υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία εν βρασμώ, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι έπλασε το σενάριο με την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι τους, γιατί σκεφτόταν το τι θα απογίνει το παιδάκι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καυγά με την Καρολάιν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε.

Οι ενδείξεις για την ενοχή του 32χρονου πιλότου ήταν ισχυρές και πριν ομολογήσει την πράξη του. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά νωρίτερα πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από βασικός μάρτυρας της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, ο 32χρονος πιλότος είχε μετατραπεί σε βασικό ύποπτο.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Οι αντιφάσεις του πιλότου

Συγκεκριμένα:

  • Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η λειτουργία της κάμερας στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Ωστόσο, οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
  • Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.
  • Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, εφαρμογή στο κινητό του δείχνει ότι έκανε βήματα την ώρα που θεωρητικά ήταν λιπόθυμος, από τις 4:50 το πρωί μέχρι τις 6:20, που δήλωσε αρχικά ότι συνήλθε.
  • Επίσης, κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.

Αποκάλυψη: Η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι μία βραδιά πριν από τον φόνο

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», αναφέρουν οι πληροφορίες. Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε στο booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί τους.

Τα SMS που αντάλλασσαν το μοιραίο βράδυ -«Θα σε χωρίσω και θα φύγω με το παιδί»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν γραπτά μηνύματα SMS από το κινητό της Καρολάιν με τον σύζυγό της το βράδυ του φόνου, με ύφος που προσιδιάζει με προστριβή ανάμεσά τους.

Τα μηνύματα φέρεται να τα αντάλλασσαν τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας, την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατεγράφη από την κάμερα ασφαλείας στο ισόγειο του σπιτιού τους, με το μωρό αγκαλιά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ανάμεσα στα ανακτηθέντα γραπτά μηνύματα να υπάρχει και απειλητικό SMS από την 20χρονη προς τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, το ίδιο βράδυ του φόνου.

Πηγή: iefimerida.gr, enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση