HomeHL-LifestyleSurvivor: Ο Κατσούλης «σώζει» τη Μαριαλένα και τη στέλνει τελικό

Survivor: Ο Κατσούλης «σώζει» τη Μαριαλένα και τη στέλνει τελικό

Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η προσθήκη του Σάκη Κατσούλη, πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4 έχει ταράξει τα νερά του Άγιου Δομίνικου και το πρώην ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πολλοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που θεωρούν ότι ο νεαρός επιχειρηματίας μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη γοητευτική γυμνάστρια, παρόλο που εκείνη έχει δημιουργήσει μια νέα σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Survivor: Ο Κατσούλης «Δούρειος ίππος» για τη Μαριαλένα

Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται σε μερικές βδομάδες και η ικανότητα του Σάκη Κατσούλη να κερδίζει τις ασυλίες φαίνεται πως του δίνει το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό.Στα τελευταία τρία αγωνίσματα ασυλίας, ο ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει και νιώθει ασφαλής, καθώς δεν μπορεί να ψηφιστεί από κανέναν.

Την ίδια ώρα, ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία, είναι αυτός που στέλνει τους αντιπάλους του στον «τάκο» και όσο ο Κατσούλης κερδίζει τις ασυλίες, η Μαριαλένα μπορεί να κοιμάται ήσυχη..

Εκτός αυτού, να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες του, αν κληθούν να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση, να επιλέξουν εκείνον και όχι τη Μαριαλένα, να για τη «σώσει» από την πιθανότητα να μην λάβει τη στήριξη του κόσμου.

Η τακτική αυτή, φαίνεται πως θα στείλει με βεβαιότητα τη νεαρή γυμνάστρια στον τελικό, ενώ και ο Σάκης Κατσούλης, αφού σαρώνει στις ασυλίες, είναι εξίσου φαβορί για τον τίτλο.

Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Δύο μόνο αποχωρήσεις έχουν μείνει, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες Κυριακές, 20 και 27 Ιουνίου, μέχρι τον τελικό του Survivor.

Έπειτα, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα φύγουν οι από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

news247.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση