HomeHL-TOPΑυτή είναι η 29χρονη που αγνοείται στην Ιεράπετρα – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Αυτή είναι η 29χρονη που αγνοείται στην Ιεράπετρα – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Εκδόθηκε missing alert

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρνονης Τίνας – Καρολίνας Λοϊτενέγγα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες στην Ιεράπετρα.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι… άκαρπες ωστόσο το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert με τα στοιχεία της νεαρής Ελβετίδας προκειμένου όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε να απευθυνθεί στις αρχές.

Η 29χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή του οικισμού Γαλήνη της Ιεράπετρας.

ierapetra-missing-tina

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του οικείου περιβάλλοντος της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Επιπλέον, ο Οργανισμός έχει κινητοποιήσει την ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» την οποία διαθέτει και η οποία συμμετέχει στην έρευνες αναζήτησης με 6 μέλη, 2 οχήματα και έναν εκπαιδευμένο σκύλο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Η Τίνα – Καρολίνα έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και πράσινα-γαλανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Η νεαρή γυναίκα που μένει μόνιμα στην Ιεράπετρα, ενημέρωσε χθες τον σύντροφο της ότι θα πήγαινε για μπάνιο στην παραλία της Γαλήνης και από τότε τα ίχνη της αγνοούνται.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνιση της, στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, σε ξηρά και θάλασσα, από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας και την Αστυνομία. Ειδικότερα, στις έρευνες συμμετέχουν 2 πλωτά σκάφη του Λιμενικού, η Αστυνομία και σκάφη εθελοντών που χτενίζουν το ευρύτερο θαλάσσιο μέτωπο, ενώ τις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση