HomeHL-9Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κλήθηκε για περαιτέρω εξηγήσεις ο πιλότος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κλήθηκε για περαιτέρω εξηγήσεις ο πιλότος

Έρχονται εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του. Ο πιλότος μεταφέρεται με ελικόπτερο της αστυνομίας στην Αθήνα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο iefimerida.gr ότι ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν συνελήφθη μετά το τρισάγιο, αλλά εκλήθη να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, καθώς είναι και ο μοναδικός μάρτυρας της άγριας ληστείας-δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της μεταφοράς του πιλότου από την Αλόννησο, με ελικόπτερο, είναι ότι προέχει η δική του ασφάλεια, μετά τα όσα γράφονται στον Τύπο.

Ο 32χρονος πιλότος θα δώσει νέα κατάθεση διότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανακτήθηκαν στοιχεία από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, το βράδυ της δολοφονίας, και οι αστυνομικοί θέλουν τη δική του μαρτυρία για τα εν λόγω στοιχεία.

Αλλη αστυνομική πηγή, μιλώντας στο iefimerida.gr, ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία και ηλεκτρονικά ίχνη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. που δείχνουν προς συγκεκριμένο πρόσωπο στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε σήμερα ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καλλιακμάνης ήταν φειδωλός στις απαντήσεις του, καθότι η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και σε εξέλιξη. Ωστόσο, τόνισε ότι η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίασή της.

Όπως εξήγησε, η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα. Θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Επεσήμανε, επίσης, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Ερωτηθείς για το αν έχουν βρεθεί οι δράστες απάντησε ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει και θα πάει την υπόθεση μέχρι τέρμα.

Όπως προαναφέρθηκε ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του. Όπως φαίνεται από τις εικόνες που μετέδωσε ο Alpha ο νεαρός πιλότος ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένος.

iefimerida.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση