HomeHL-TOPΏρες αγωνίας για 29χρονη γυναίκα που αγνοείται στην Ιεράπετρα

Ώρες αγωνίας για 29χρονη γυναίκα που αγνοείται στην Ιεράπετρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 85χρονο από τη Βιάννο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια μιας 29χρονης γυναίκας από την Ελβετία, τα ίχνη της οποίας αναζητούνται από χθες στην Ιεράπετρα.

Η αλλοδαπή γυναίκα που μένει μόνιμα στην Ιεράπετρα, ενημέρωσε χθες τον σύντροφο της ότι θα πήγαινε για μπάνιο στην παραλία της Γαλήνης και από τότε τα ίχνη της αγνοούνται.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνιση της, στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, σε ξηρά και θάλασσα, από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας και την Αστυνομία. Ειδικότερα, στις έρευνες συμμετέχουν 2 πλωτά σκάφη του Λιμενικού, η Αστυνομία και σκάφη εθελοντών που χτενίζουν το ευρύτερο θαλάσσιο μέτωπο, ενώ τις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερο.

Ακόμα αγνοείται ο 85χρονος Αλέκος Παπαδάκης

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου Αλέκου Παπαδάκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, στην Κάτω Βιάννο, με την αγωνία της οικογένειας του να συνεχίζεται καθώς ο ηλικιωμένος πάσχει από άνοια.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, πυροσβέστες, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, drone αλλά και εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής που προθυμοποιήθηκαν να συμβάλλουν στις προσπάθειες των αρχών.

Να υπενθυμίσουμε ότι συγγενικά του πρόσωπα τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν στο σπίτι του την Κυριακή με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τις αρχές και να ξεκινήσουν τις έρευνες για την ανεύρεση του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση