HomeHL-9Συγγενείς 35χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: «Όλα είναι ψέμματα»

Συγγενείς 35χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: «Όλα είναι ψέμματα»

"Αδικα το κακορίζικο το παιδί το κλείσανε μέσα"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βέβαιοι ότι ο 35χρονος δεν έχει καμία σχέση με όσα του…καταλογίζονται, εμφανίζονται οι συγγενείς του 35χρονου άνδρα από τα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων τους οποίους είχε προσεγγίσει μέσω μηνυμάτων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συγγενείς, μιλώντας στην εκπομπή Tlive, κάνουν λόγο για ένα παιδί του χωριού που «δεν ξέρει καν να γράφει σωστά το όνομά του» και πως «δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα από αυτά για τα οποία κατηγορείται», θεωρώντας μάλιστα ότι πρόκειται  για…σκευωρία αναφέροντας ότι ο άνθρωπος τους «έχει πέσει θύμα» και ότι «η αλήθεια θα βγει στο δικαστήριο».

malakas

34xr

«Είναι όλα φτιαχτά, δεν τα πιστεύουμε εμείς όλα αυτά για τους βιασμούς» δηλώνουν χαρακτηριστικά. «Μπορείς να τον κοροϊδέψεις εύκολα» λέει μία συγγενής του, «άδικα το κακορίζικο το παιδί το κλείσανε μέσα», αναφέρει στην  ίδια εκπομπή η γιαγιά του 35χρονου.

Να σημειωθεί ότι χθες, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 35χρονου.

malakas-2

Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης «Messenger» και «Instagram» που χρησιμοποιούσε ο συγκεκριμένος άνδρας κατά την τέλεση των ποινικά κολάσιμων πράξεων του, ήτοι το όνομα προφίλ «Μανούσος Σφακιά» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» και το «manousossfakia» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, καθώς επίσης και το όνομα προφίλ «Βεστάκης Αντώνης» στο Facebook και «bestakesantonis» στο Instagram.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τρίτη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Α. Β, κτηνοτρόφος από το Καστέλι Κισάμου ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης κοπέλας, για παιδική πορνογραφία και παράνομη οπλοκατοχή, προφυλακίστηκε ενώ η απολογία του διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ένας τυχαίος έλεγχος των αστυνομικών αρχών, την περασμένη Τετάρτη. στο σπίτι του 34χρονου, στο Καστέλι Κισάμου, ήταν η αιτία να αποκαλυφθούν οι «αρρωστημένες» ορέξεις του συγκεκριμένου άνδρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση