HomeΕΛΛΑΔΑΣυνέλαβαν 22χρονο και 18χρονο για τη διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου

Συνέλαβαν 22χρονο και 18χρονο για τη διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου

Πρόκειται για δύο σεσημασμένοι διαρρήκτες, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, ενώ επιχειρούσαν να μπουν σε πολυκατοικία της οδού Γενναδίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται ένας 22χρονος και ένας 18χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για τη διάρρηξη στο γραφείου του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Πρόκειται για δύο σεσημασμένοι διαρρήκτες, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, ενώ επιχειρούσαν να μπουν σε πολυκατοικία της οδού Γενναδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αν και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για παρόμοια αδικήματα. Μάλιστα ο 22χρονος φέρεται να έχει εμπλοκή σε άλλες 4 υποθέσεις διάρρηξης σε δικηγορικά γραφεία.

Η διάρρηξη στο γραφείο του πρώην υπουργού είχε γίνει στις αρχές Μαΐου και το συμβάν είχε γνωστοποηήσειο ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Οι διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του γραφείου του, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακατεύοντας έγγραφα και αφαιρώντας υπολογιστές.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση