HomeHL-PsilaΕντυπωσιακή δημιουργία για την LEGO – Γραφομηχανή με 2.079 τουβλάκια

Εντυπωσιακή δημιουργία για την LEGO – Γραφομηχανή με 2.079 τουβλάκια

Κάποτε βρισκόταν σε όλα τα γραφεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γνωστή βιομηχανία παιχνιδιών, LEGO, πραγματοποιεί επιστροφή στον χρόνο και κυκλοφορεί ένα σετ 2.079 κομματιών, για την συναρμολόγηση μιας γραφομηχανής.

Το νέο σετ απευθύνεται σε ενήλικες και έχει λάβει την έμπνευσή του από τον Βρετανό λάτρη των LEGO, Στιβ Γκίνες.

Υπέβαλε την ιδέα του στην πλατφόρμα ιδεών της LEGO, που δέχεται ιδέες για παιχνίδια που ονειρεύονται οι θαυμαστές των LEGO και τις βάζει σε δημόσια ψηφοφορία για να γίνουν πραγματικότητα.

Η ιδέα του Γκίνες μάζεψε 10 χιλ. ψήφους κι έτσι πρόκειται να λάβει μέρος των κερδών από τις πωλήσεις.

Σχεδιασμένο το σετ να αναπαριστά πλήρως τη λειτουργία και το στιλ της κλασσική γραφομηχανής, θα διαθέτει μια κεντρική μπάρα που θα σηκώνεται κάθε φορά που ένα πλήκτρο θα πατιέται.

Αυτή συνδέεται στον μεταφορέα που κινείται κατά μήκος της γραφομηχανής, αλλά κι ένα ρολό που μπορεί να δεχτεί αληθινό χαρτί.

«Ήθελα να δημιουργήσω κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε είχε φτιάξει η LEGO ποτέ και να δείξω ότι το καθετί μπορεί να γίνει από τουβλάκια LEGO» είπε ο Γκίνες στη συνέντευξη Τύπου.

«Πήρα μια παλιά γραφομηχανή για να κάνω την έρευνά μου και στη συνέχεια έπαιξα με τουβλακια και τον μηχανισμό, μέχρι που ήμουν ικανοποιημένος με το ντιζάιν» ανέφερε ο Γκίνες.

«Ελπίζω να φέρει τη νοσταλγία στους ενήλικες θαυμαστές σαν κι εμένα και την περιέργεια σε νεότερους φίλους της LEGO, που ίσως να μην έχουν δει ποτέ τους γραφομηχανή» λέει ο Γκίνες.

Από την πλευρά του ο Φεντερίκο Μπέγκερ, υποδιευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ της LEGO, ανέφερε: «Για πολλούς η απόδραση από τον συνδεδεμένο κόσμο στην απλότητα μιας γραφομηχανής είναι μια παρόμοια εμπειρία του να χτίζεις με τουβλάκια LEGO»ανέφερε.

Pronews

Διαφήμιση
Διαφήμιση