HomeHL-9Πέταξαν στο ποτάμι νεογέννητα σκυλάκια

Πέταξαν στο ποτάμι νεογέννητα σκυλάκια

Τι αναφέρει καταγγελία πολίτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγνωστοι δράστες στο Ρέθυμνο έβαλαν σε μία σακούλα νεογέννητα κουτάβια και τα πέταξαν στο ποτάμι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελία μίας γυναίκας, έγινε το απόγευμα της Παρακσευής στο Ρέθυμνο.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία της όπως τη δημοσιεύει το rethnea.gr:

«Παρασκευή 4 Ιουνίου, ώρα 7:00 το απόγευμα είχα βγει βόλτα με το σκυλάκι μου, όπως κάνω συνήθως.

Καθώς είχαμε βγει έξω από το χωριό Πηγή, εκεί κοντά στο ποτάμι σε κάτι καλαμιές άκουσα κάτι σαν φωνές, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν και από που ερχόταν. Το σκυλάκι μου έκανε σαν τρελό, με τραβούσε για να πάει στο σημείο από όπου ακουγόταν οι φωνές. Κατεβήκαμε λίγο προς το ποτάμι μέσα από τις καλαμιές και φτάσαμε στο σημείο. Είδα μια σακούλα, κάτι κουνιόταν μέσα. Την παίρνω στα χέρια μου, την ανοίγω, και παθαίνω σοκ. Βλέπω μέσα τα δύο μικρά κουταβάκια μέσα στο αίμα.

Λογικά είχαν γεννηθεί εκείνη την στιγμή, γιατί η μαμά τους η σκυλίτσα δεν είχε προλάβει να τα καθαρίσει. Της τα πήραν σα να ήταν σκουπίδια για να τα πετάξουν.

Αμέσως χωρίς καν να το σκεφτώ τα πήρα μαζί μου, τα πήγα σπίτι μου, τα καθάρισα. Τους αγόρασα ειδικό γάλα. Τα έβαλα κάπου πάρα πολύ ζεστά και κάθε τρεις ώρες τα τάιζα. Αλλά δυστυχώς δεν άντεξαν.

Ξημερώματα Κυριακής έφυγε το ένα και ξημερώματα Δευτέρας έφυγε και το άλλο.

Διερωτώμαι γιατί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά απέναντι σε ανυπεράσπιστα ζωάκια; Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τους «φιλόζωους» αλλά με την πρώτη ευκαιρία σκοτώνουν τα κουταβάκια; Τους αξίζει μια τιμωρία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση