HomeHL-9Κακουργηματική δίωξη για το μισό κιλό χασίς και δενδρύλλια – Ελεύθερος ο ένας αδερφός

Κακουργηματική δίωξη για το μισό κιλό χασίς και δενδρύλλια – Ελεύθερος ο ένας αδερφός

Πότε απολογείται στον ανακριτή ο 49χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνης βρίσκεται ο 49χρονος άνδρας που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα με τον 43χρονο αδερφό του για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα δύο αδέρφια χθες πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για τον 49χρονο για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Ο ίδιος ζήτησε κι έλαβε αναβολή από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Παράλληλα, ο 43χρονος αδερφός του που είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών χαπιών αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δικάσιμο.

img-18a00c28107ae71cd7e3b9bc26c42962-v

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες που είχαν για την δράση του 49χρονου, προχώρησαν σε έρευνα στα δύο σπίτια του όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 528 γραμμάρια κάνναβης, 7 δενδρύλλια χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, μία λάμπα μεγάλης ισχύος με μετασχηματιστή και κινητό τηλέφωνο.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση εντόπισαν και τον 43χρονο αδερφό του δράστη ο οποίος είχε στην κατοχή του ναρκωτικά χάπια με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση