HomeHL-LifestyleSurvivor-Spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor-Spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο νικητής της ασυλίας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία, ωστόσο, οι ανατροπές δεν σταματούν. Από το επεισόδιο της Κυριακής είδαμε ότι καταργήθηκε η ψηφοφορία στο συμβούλιο του Νησιού και πλέον οι υποψήφιοι προς αποχώρηση υποδεικνύονται από τους νικητές της ασυλίας.

Ο πρώτος που κλήθηκε να εφαρμόσει τους νέους κανονισμούς ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ο 30χρονος επιχειρηματίας έβγαλε στον… τάκο την Καρολίνα Καλύβα επικαλούμενος αγωνιστικούς λόγους, αλλά και το γεγονός πως η παίκτρια έχει αλλάξει συμπεριφορά τις τελευταίες 15 ημέρες.

Ο νικητής της ασυλίας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη ασυλία. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητής θα είναι ξανά ο Σάκης Κατσούλης. Αυτό σημαίνει ότι εξασφαλίζει την παραμονή του στο Survivor γι’ άλλη μια εβδομάδα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα κληθεί να υποδείξει πάλι τον υποψήφιο για αποχώρηση.

Σύμφωνα πάλι με spoilers ο 30χρονος επιχειρηματίας θα υποδείξει για δεύτερο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μένει βέβαια να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση