HomeΚΡΗΤΗΕπίσκεψη αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο στη Λότζια

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο στη Λότζια

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Οκτώβριο του 2021 στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάεκοβοντο, με αφορμή την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) από 23 έως 31 Οκτωβρίου του 2021.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Λότζια, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά.

Η αντιπροσωπεία, αποτελείται από τους Μάριο Μπογκντάνοφ, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ερτζίλι Σιτνίλσκι, μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας και αρμόδιο σε θέματα διαιτησίας, Μιχάλη Ζωγράφο Πρόεδρο της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Τάεκονβοντο, Αναστάσιο Βαλασιάδη Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Παρασκευή Βασιλείαδη Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Ηλία Τζανίδη, επικεφαλής της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Δέσποινα Πλευράκη, μέλος της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής και τον Χρυσολόγη Βασιλιά, εκπρόσωπο της αθλητικής εταιρείας που στηρίζει την διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στο Ηράκλειο τα μέλη της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας και τους εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα είναι απολύτως επιτυχημένη. Την ίδια βεβαιότητα εξέφρασα και τα μέλη της αντιπροσωπείας, τα οποία τόνισαν την άψογη συνεργασία που είχαν με τον Δήμο Ηρακλείου στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τάεκβοντο τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα και στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που συνάντησαν στα Δύο Αοράκια.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Συνεχίζουμε την συνεργασία με ελληνικές και διεθνείς ομοσπονδίες για την διοργάνωση σημαντικών αθλητικών αγώνων στην πόλη μας. Λόγω της πανδημίας υπήρξε αναγκαστικά μια ανάσχεση στην φιλοξενία τέτοιων διοργανώσεων, ωστόσο καθώς οι υγειονομικές συνθήκες βελτιώνονται, επανερχόμαστε δυναμικά στην προσπάθεια να καθιερώσουμε το Ηράκλειο ως αθλητικό προορισμό.

Είμαι βέβαιος ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάεκβοντο θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη διοργάνωση αναμένονται στο Ηράκλειο περισσότεροι από 1.500 αθλητές και αθλήτριες, από ολόκληρη την Ευρώπη.

Η αντιπροσωπεία τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση