HomeHL-GreeceΗ ανατριχιαστική κατάθεση της 15χρονης για τον βιασμό της

Η ανατριχιαστική κατάθεση της 15χρονης για τον βιασμό της

Mαθήτρια από την Λειβαδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 15χρονη μαθήτρια περιγράφει τα όσα έζησε στη Λιβαδειά, με την ίδια να έχει ήδη προβεί σε καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 44χρονο.

«Μου έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας και άρχισε να με πιάνει στο στήθος. Του άρπαξα το χέρι και τον έσπρωξα για να απομακρυνθεί. Αυτός γύρισε κατευθείαν και με άρπαξε από το λαιμό. Κάποια στιγμή πάτησε ένα κουμπί δίπλα στο κάθισμα και αυτό έπεσε πίσω. Έβγαλε τα ρούχα του και μου είπε να πάω στο πίσω κάθισα», αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

«Τότε λύγισα το πόδι μου και προσπάθησα να τον κλωτσήσω. Αυτός μου έπιασε το δεξί πόδι, μου έβγαλε το παπούτσι και μου τράβηξε το παντελόνι. Με έπιασε από τις μασχάλες και με πέταξε στα πίσω καθίσματα. Εκεί είχα σφίξει τα πόδια μου για να μην μπορεί να τα ανοίξει», φέρεται να κατέθεσε το κορίτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Με παρακάλεσε να την πάω στον Βόλο με ό,τι αντάλλαγμα ήθελα»

«Με παρακάλεσε να την πάω στον Βόλο με ό,τι αντάλλαγμα ήθελα, ακόμα και με έρωτα. Μου ζήτησε να της αγοράσω ένα κινητό τηλέφωνο, δύο σορτσάκια και δύο μπλουζάκια. Με παρακάλεσε πολλές φορές», φαίνεται να έχει καταθέσει ο άνδρας, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, με τον 44χρονο να αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως η κοπέλα του είπε πως είναι ενήλικη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση