HomeHL-TOPΒίντεο: Σε… απόγνωση οι κάτοικοι για τα «κορωνοπάρτι» στην παραλιακή

Βίντεο: Σε… απόγνωση οι κάτοικοι για τα «κορωνοπάρτι» στην παραλιακή

Άφαντη η αστυνομία, καταγγέλλουν κάτοικοι στο cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε… απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της παραλιακής Ηρακλείου εξαιτίας των «κορωνοπάρτι» που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ χιλιάδες νέοι συνωστίζονται στην περιοχή του πρώην Ξενία και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που τραβήχτηκαν χθες το βράδυ. Άνδρες και γυναίκες βρίσκονται κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον κρατώντας ένα ποτό στο χέρι και κινούνται στον ρυθμό της εκκωφαντικής μουσικής!paraliakh-koronoparti4

Άφαντη η… αστυνομία

«Η κατάσταση είναι ανυπόφορη, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε», αναφέρει στο cretapost κάτοικος της περιοχής που τονίζει πως αναγκάστηκε να φιλοξενηθεί σε άλλο σπίτι.

Αρνητικές εντυπώσεις προκαλεί το γεγονός πως αν και η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή δεν φαίνεται να προχωρά σε κινήσεις για να το σταματήσει.

paraliakh-koronoparti5

«Η αστυνομία γνωρίζει τί συμβαίνει ωστόσο παραμένει άφαντη», υπογραμμίζει σχετικά ο κάτοικος της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, πως τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίηθηκε σύσκεψη από τους αρμόδιους φορείς ώστε να βρεθεί μία λύση για τα κορωνοπάρτι στην παραλιακή αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια σοβαρή παρέμβαση.

Ανοιχτό μπαρ προσελκύει τον κόσμο – Μέλη γνωστής οικογενείας οι υπεύθυνοι

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν άμεσα να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές προκειμένου να σταματήσει αυτή η κατάσταση και να επανέλθει η ηρεμία.

Όπως λένε, στο σημείο λειτουργεί ένα ανοιχτό μπαρ το οποίο σερβίρει ποτά. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι είναι μέλη γνωστής οικογένειας του Ηρακλείου με τους κατοίκους ν’ αναρωτιούνται αν αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν οι αρχές να επιβάλουν την τάξη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση