HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 6 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις οδούς Ευαγγελιστρίας από τη λεωφ.62 Μαρτύρων έως την οδό Μ.Κρήτης, Μ.Κρήτης από την οδό Γορτύνης έως την οδό Εφόδου και στις οδούς Εφόδου, Αλκαίου, Δωριέων, Πηνειού, Αρσινόης και Άνδρου

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό , στη ΒΙΠΕ Η στις οδούς Ρ από την επιχείρηση ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ έως την οδό Β στην οδό Γ από την οδό Ρ έως την οδό Ι, στην οδό Β από την οδό Ρ έως την οδό Θ και στην οδό Ι από οδό Β έως την οδό Γ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Μιχαλάκη, ΑΚΕΚ, Κυριακάκη, Φαιστός, Υφαντής, Κονιόρδου, Χαριτάκη, Ευροπάκ, Ξυλοτεχνικής, Σταυρακαντωνάκη, Μαλιαρού, Σακαλή, Μηλάκη, Σαβοϊδάκη, Κρεταλ, Αναγνωστούδη και Τοσκούδη.Επίσης στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στην οδό Γ.

Δευτέρα 7 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ούλαφ Πάλμε από την οδό Μόρνου έως την οδό Λυδάκη.Επίσης στις εγκαταστάσης του Κρητικού φούρνου στην οδό Ούλαφ Πάλμε.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην διακλάδωσης Μοιρών – Γαλλιάς, στην περιοχή της επιχείρησης κεραμικών Στεφανάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές του ελαιουργείου Πρωτογεράκη, του αρχαιολογικού χώρου Αγ.Τριάδας και των αντλιοστασίων Τυμπακίου Νο 1, 2, 3.

Τρίτη 8 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ατσαλένιο, στη λεωφ.Ιωνίας από την πλατεία Σινάνη έως την οδό Ν.Λύτρα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Κάτω Ζαρός, στον οικισμό Λαλουμά και στην Ι.Μ.Βροντησίου.

Τετάρτη 9 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Μίνωος από την οδό Πελασγών μέχρι την οδό Αρσινόης και στη οδό Πελασγών μετά παρόδων.

Πέμπτη 10 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή του πρώην ξενοδοχείου Κυβέλεια και των επιχειρήσεων Νικολάντου και Σταματάκη.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες, μεταξύ των ξενοδοχέιων Αφροδίτη και Λάβρις, στην περιοχή του εργοταξίου Μπαριτάκη Κων/νου.

Παρασκευή 11 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή νότια του ξενοδοχείου Αφροδίτη, στο δρόμο παράλληλα του ρέματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση