HomeHL-LifestyleSurvivor: Τα δάκρυα της Μαριαλένας και του Σάκη για τον «Ντάφυ» – Τα γέλια των Amigos

Survivor: Τα δάκρυα της Μαριαλένας και του Σάκη για τον «Ντάφυ» – Τα γέλια των Amigos

Στο επίκεντρο η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο επίκεντρο του επεισοδίου του Survivor που θα προβληθεί την Κυριακή το βράδυ βρίσκεται η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, με τους παίκτες να αντιμετωπίζουν το γεγονός εντελώς διαφορετικά. Ο Σάκης και η Μαριαλένα κλαίνε σοκαρισμένοι καθώς δεν περίμεναν ότι θα ήταν ο «Ντάφυ» εκείνος που θα αποχωρούσε από το reality επιβίωσης.

«Αν στοιχημάτιζα, θα έβαζα όλα μου τα λεφτά ότι δεν θα φύγει ο Ντάφυ. Δεν περίμενα με τίποτα να φύγει ο Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι» λέει η Μαριαλένα στο trailer με τον Σάκη να προσθέτει κλαίγοντας «ξεκάθαρα για εμένα, μετά από εσένα, ήταν το μεγαλύτερό μου στήριγμα. Έτσι είναι. Όταν είσαι φίλος με κάποιον, τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι» λυγίζει από τη λύπη του και οι δύο παίκτες αγκαλιάζονται κλαίγοντας. «Και τελικά η προσευχή μου εισακούστηκε» είναι η αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου με τον Γιώργο Κόρομι που το καταδιασκεδάζει. «Γεια σου Τριαντάφυλλε, γεια σου. Τελικά ήταν η ώρα σου» προσθέτει μεταξύ άλλων καταχειροκροτούμενος από τους συμπαίκτες του με τον Σάκη Κατσούλη να χειροκροτά κοροϊδευτικά: «Συγχαρητήρια Αmigos».

Από εδώ και πέρα, όπως φαίνεται στο trailer, οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά ενώ θα ακολουθήσει συμβούλιο του νησιού όπου θα υπάρξει υποψήφιος για αποχώρηση.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση