HomeΕΛΛΑΔΑΔολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 75χρονος

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 75χρονος

Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Το βράδυ της Παρασκευής παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ομολόγησε ότι αφαίρεσε τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του. Ο 75χρονος δράστης παρέδωσε και το όπλο του εγκλήματος, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι τρεις πυροβολισμοί με διαφορά 2 δευτερολέπτων έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στη γειτονιά της γυναίκας που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα. Έφερε δύο τραύματα από σφαίρες στον λαιμό και στην κλείδα. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι καβγάδες και το «μήλον της έριδος»

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα το τελευταίο τρίμηνο και μάλιστα αρκετές ήταν οι φορές που είχαν καταλήξει στο τμήμα της περιοχής τους για να κάνουν καταγγελίες ο ο ένας σε βάρος του άλλου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το μεσημέρι η 64χρονη είχε υποβάλει και μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αυτό φαίνεται πως το πληροφορήθηκε ο 75χρονος και αυτό ήταν που του όπλισε το χέρι.

Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

«Εγώ τη σκότωσα. Πάρτε το πιστόλι και τις σφαίρες… Το έκανα για οικονομικούς λόγους. Με την πρώην γυναίκα μου είχαμε μεγάλες οικονομικές διαφορές», ήταν τα πρώτα λόγια του 75χρονου στους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του, λόγω των δύο επιχειρήσεων που διατηρούσαν και τις οποίες χώρισαν μετά την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, ενώ διαμάχη υπήρχε και για ένα τριώροφο. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μήλον της έριδος ήταν ένα σπίτι που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από τον προηγούμενο γάμο, όμως η 64χρονη είχε αντιρρήσεις. Πάντως, ο δράστης φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε το θύμα.

Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 64χρονης στη μέση του δρόμου στην Αγία Βαρβάρα έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Είναι 13 λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης και κάμερα ασφαλείας σε κατοικία της περιοχής καταγράφει τους πυροβολισμούς με τους οποίους ο 75χρονος φέρεται να έκοψε το νήμα της ζωής της εν διαστάσει συζύγου του. Περίπου ένα λεπτό αργότερα η ίδια κάμερα καταγράφει τον 75χρονο να περνά με γοργό βηματισμό. Όπως φαίνεται στο πλάνο ο δράστης, ο οποίος έχει ομολογήσει, φεύγει με γοργό βήμα από το σημείο.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση