HomeHL-9Τα κορωνοπάρτι στο Ηράκλειο…δε σταματούν

Τα κορωνοπάρτι στο Ηράκλειο…δε σταματούν

Οι αναρχικοί πραγματοποίησαν πορεία για την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εικόνες συνωστισμού με νεαρούς και νεαρές στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δεκάδες Ηρακλειώτες βρέθηκαν στην περιοχή του πρώην Ξενία και κρατώντας μία μπύρα ή ένα ποτό στο χέρι διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τη μία οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν ξεσηκωθεί καθώς έχουν χάσει τον ύπνο τους από την άλλη τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας για τη μετάδοση του κορωνοϊού έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στις αρμόδιες αρχές του Ηρακλείου που προσπαθούν να βρουν λύσεις για να διαχειριστούν την κατάσταση.

Τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο προκειμένου να διαλύσει το πλήθος ενώ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των αρμοδίων φορέων προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Μάλιστα με αφορμή την έφοδο των αστυνομικών την περασμένη εβδομάδα άτομα που πρόσκεινται στον αναρχικό χώρο πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στις 12:30 στα Λιοντάρια.

signal-2021-06-03-123355

«Με αφορμή διάφορα γεγονότα, όπως αυτό της επίθεσης των μπάτσων στο Ξενία, αλλά κ το συνεχόμενο καθεστώς ολοκληρωτισμού που βιώνουμε, με ή χωρίς lockdown, αποφασίσαμε πρωτοβουλιακα κάποια άτομα που βρεθήκαμε από κοντά, να καλέσουμε σε πορεία αυτό το Σάββατο 5/6 στις 12:30 στα Λιοντάρια», ανέφεραν στο κάλεσμα τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση