HomeHL-9Τρία βραβεία για τον Δήμο Ηρακλείου στα Tourism Awards 2021

Τρία βραβεία για τον Δήμο Ηρακλείου στα Tourism Awards 2021

Η φετινή ήταν η 8η διοργάνωση των TourismAwards, τα οποία έχουν καθιερωθεί πλέον ως τα σημαντικότερα βραβεία του κλάδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία βραβεία κατέκτησε ο Δήμος Ηρακλείου στα TourismAwards 2021. Συγκεκριμένα, ο Δήμος τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «VideoContent» για το υψηλό επίπεδο των παραγωγών του ψηφιακού καναλιού πολιτισμού – HeaklionArtsandCulture καθώς και στην κατηγορία «SocialMediaPresence» για την προώθηση του πολιτιστικού καναλιού δια των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Επίσης πήρε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Use of virtualreality / augmentedreality» για την ψηφιακή εφαρμογή ξενάγησης στο διοικητήριο της Ενετικής Candiaτου 1640.

tourism-awards-2021-f3

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου και τα βραβεία του Δήμου Ηρακλείου παρέλαβαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης και οι συνεργάτιδες τους ΜαριάναΓιαλύτη και Δέσποινα Διαλυνά αντίστοιχα.

Η φετινή ήταν η 8η διοργάνωση των TourismAwards, τα οποία έχουν καθιερωθεί πλέον ως τα σημαντικότερα βραβεία του κλάδου. Το γεγονός ότι ο Δήμος Ηρακλείου βραβεύεται ανελλιπώς σε αυτά τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων την δυναμική που έχει αναπτύξει στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία εδώ: www.tourismawards.gr.

tourism-awards-2021-f1

Διαφήμιση
Διαφήμιση