HomeHL-9Απολογήθηκε ο 24χρονος που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών

Απολογήθηκε ο 24χρονος που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών

Τι ισχυρίστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει για την προφυλάκιση ή μη του 24χρονου από το Πακιστάν που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών που ζουν σε δομή φιλοξενίας στο Ηράκλειο.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε βάρος του 24χρονου, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως προανακριτικά έτσι και σήμερα αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία τονίζοντας ότι τις δύο κοπέλες τις γνώρισε από μία κοινή φίλη που ζει και εκείνη στη δομή και ότι όλα όσα έγιναν μεταξύ τους ήταν με τη σύμφωνη γνώμη τους.

Τέλη Απριλίου ξεκίνησε η έρευνα

Όπως ήδη έχει γνωστό η έρευνα ξεκίνησε αρχές Απριλίου όταν η ανήλικη σε κατάσταση υπερέντασης εξομολογήθηκε στην διευθύντρια της δομής ότι ίσως είναι έγκυος, καθώς είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 24χρονο ενώ βρίσκονταν σε φιλικό τους σπίτι, ένα βράδυ που το είχαν σκάσει μαζί με μία ακόμα ανήλικη της δομής.

Κατήγγειλε ακόμα στη διευθύντρια ότι ο 24χρονος Πακιστανός είχε αποπειραθεί πριν από μήνες να βιάσει και άλλη μία κοπέλα, η οποία σήμερα έχει αποχωρήσει από τη δομή.

Ενημερώθηκε το αρμόδιο γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση