HomeHL-9«Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης

«Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης

Θλίψη στην επιστημονική κοινότητα του νησιού για τον θάνατο του Αρτέμη Σαϊτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ηλικία 67 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης. Ο Αρτέμης Σαϊτάκης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου, έπειτα από μακρά «μάχη» με την επάρατη νόσο.

saitakis

Η είδηση του θανάτου του διευθυντή του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στην επιστημονική κοινότητα του νησιού καθώς είχε καταφερει να θέσει ψηλά τον πήχη, τοποιετώντας το νησί στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Ο Αρτέμης Σαϊτάκης, αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό μαζί με τη σύζυγο του και τις δύο τους κόρες.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για τον θάνατο του Αρτέμη Σαϊτάκη

Ο Αρτέμης Σαϊτάκης συνέδεσε το όνομά του με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας. Συνέβαλε καθοριστικά, ως Διευθυντής του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου, στην ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας στο νησί μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, σε όλους τους συναδέλφους τους από την επιστημονική κοινότητα.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Αρτέμη Σαϊτάκη

Η πρόωρη αναχώρηση από την ζωή τούΔιευθυντή τού Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου, Αρτέμη Σαϊτάκη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ουσιαστική πρόοδο του τόπου μας, χάρις στην παρουσία και την καινοτόμο προσφορά του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την ελληνική επιστημονική κοινότητα, για την κοινωνία της Κρήτης, για όλους μας.
Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση