HomeHL-TOPΈκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τα έργα στο κέντρο μετά τις αντιδράσεις

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τα έργα στο κέντρο μετά τις αντιδράσεις

Οι επιχειρηματίες εμφανίζονται ανυποχώρητοι στη θέση τους και ζητούν την αναβολή των εργασιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Eκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 17.55 το απόγευμα, με μοναδικό θέμα τα έργα στο κέντρο που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των εμπόρων.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι έμποροι του κέντρου ζητούσαν μετ’ επιτάσεως να συγκληθεί δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα ενώ και οι τέσσερις επικεφαλής της αντιπολίτευσης είχαν με τη σειρά τους ζητήσει το ίδιο με επιστολή τους προς το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, οι έμποροι βρίσκονται σε απόγνωση, βλέποντας τα έργα να έχουν ξεκινήσει παρά τις ενστάσεις που οι ίδιοι έχουν καταθέσει.

Οι επιχειρηματίες του κέντρου της πόλης εμφανίζονται ανυποχώρητοι στη θέση τους και ζητούν την αναβολή των εργασιών στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς όπως λένε αυτά τα έργα θα είναι η «ταφόπλακα» για τα καταστήματά τους.

«Μετά από τους μήνες καραντίνας, είναι ζητούμενο για όλους τους εμπόρους, πως θα μπορέσουν να επιβιώσουν και να μπουν τα καταστήματα σε μια φάση κανονικότητας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με τα έργα στο κέντρο και είμαστε εξοργισμένοι, βλέποντας πως η Δημοτική Αρχή εμμένει», αναφέρει στο cretapost,  η κ. Όλγα Λυδάκη, εκπρόσωπος των εμπόρων που αντιδρούν.

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση των εμπόρων, όπως έχει αναφέρει ήδη το cretapost, στηρίζουν τέσσερις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης ζητώντας την Πέμπτη την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επανέναρξη των έργων στο κέντρο της πόλης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση