HomeHL-LifestyleMasterChef 2021: Ένα βήμα πριν τον τελικό

MasterChef 2021: Ένα βήμα πριν τον τελικό

Διονύσης VS Μαργαρίτας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Διονύσης Σαρακίνης αναδείχθηκε τελικά ο δεύτερος φιναλίστ του Master Chef 2021, που θα αναμετρηθεί στον τελικό με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Ο Διονύσης κατάφερε να πάρει καλύτερη βαθμολογία για τα πιάτα του, ανατρέποντας το προβάδισμα του 1 πόντου που είχε πάρει η Μαρίνα Ντεμολλάι στις 2 προηγούμενες δοκιμασίες. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ξεκίνησαν τις δοκιμασίες της Δευτέρας (31/5) με τεστ δημιουργικότητας και με βασικό υλικό την πατάτα, με τον Διονύση να περνάει τη Μαρίνα με 1 πόντο.

Η δεύτερη και τελευταία δοκιμασία, ήταν αντιγραφή τριών πιάτων του f&b του MasterChef, Νίκου Θωμά. Εκεί οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά, ενώ δεν έλειψαν οι αστοχίες. Ωστόσο και σε αυτή τη δοκιμασία τα πιάτα του Διονύση συγκέντρωσαν καλύτερη βαθμολογία, αναδεικνύοντας τον δεύτερο φιναλίστ.

Και κάπως έτσι, φτάσαμε ένα βήμα πριν τον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται live. Στο μεταξύ όμως, μας περιμένουν μερικές ακόμη δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία του τελικού ξεκινάει την Τρίτη 1/6 και θα είναι… ομαδική, αφού στην κουζίνα του Master Chef επιστρέφουν τέσσερις παίκτες του φετινού διαγωνισμού -η Μαρίνα (που δεν πρόλαβε να φύγει και επιστρέφει για μία ακόμη φορά στην κουζίνα), ο Αλέξανδρος, ο Παύλος και ο Τζιοβάνι. Μένει να δούμε πώς θα χωριστούν οι ομάδες.

olivemagazine.gr