HomeHL-9Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο

Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης – Επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο

Θα αιτηθεί να πάρει την επιμέλεια των παιδιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 11χρονης στα Χανιά με τον πατέρα της να μεταφέρεται στο ψυχιατρείο προκειμένου να εξεταστεί, καθώς φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την κηδεία του παιδιού του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, αφορμή για την απόφαση της εισαγγελίας στάθηκε το γεγονός ότι ο άνδρας επισκέφθηκε τη Δευτέρα το μέρος όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου παιδιού και επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο, όμως ένας φίλος που ήταν μαζί του τον συγκράτησε.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς της 11χρονης βρίσκονται σε «διαμάχη» για την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να ζητήσει την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών του.

Ο δικηγόρος του πατέρα, Στέλιος Μακριδάκης, μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε ότι θα αιτηθεί να πάρει την επιμέλεια και κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του για παραμέληση, καθώς δεν ενημέρωσε τόσο τον πατέρα όσο και τις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση