HomeΚΡΗΤΗΓιατροί από άλλα νοσοκομεία στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας

Γιατροί από άλλα νοσοκομεία στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θετικές εξελίξεις για την πορεία και λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης. Η συνεχής προσπάθεια για την επάνδρωση του νοσοκομείου με ιατρικό προσωπικό αποδίδει καρπούς και έτσι το επόμενο διάστημα γιατροί έρχονται με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Όπως ανέφερε ο κ. Ματαλλιωτάκης, αποφασίστηκε η μετακίνηση της Παθολόγου, Διευθύντριας κ. Μαρίας Δασενάκη από το Νοσοκομείο Σητείας. Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας θα βρίσκεται τις ημερομηνίες 25/7, 1/8 και 29/8 για την ενίσχυση της Παθολογικής κλινικής και την πραγματοποίηση εξωτερικού παθολογικού ιατρείου στο Νοσοκομείο. Επιπλέον τις υπηρεσίες τους θα παρέχουν η Επιμελήτρια από το Νοσοκομείο Σητείας κ. Μαρία Σταματελάτου στην ειδικότητα διαβητολόγου για τη λειτουργία εξωτερικού ιατρείου, o ουρολόγος κ. Ηλίας Παλαιοδήμος από το Νοσοκομείο Σητείας από τις 25/7και κάθε δεύτερη Παρασκευή για τη λειτουργία εξωτερικού ιατρείου και η Δερματολόγος κ. Χαρίκλεια Φασουλάκη από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου από 22/7 και κάθε δεύτερη Τρίτη.

«Η προσπάθεια για την αναβάθμιση του νοσοκομείου δε σταματά. Μέσα από τις ενέργειές μας επιδιώκουμε να παρέχουμε αξιόλογες υπηρεσίες και να ενισχύσουμε το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών και των επισκεπτών στην Ιεράπετρα», τόνισε ο κ. Ματαλλιωτάκης.

Ανατολή, ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση