HomeΚΡΗΤΗΕγκαίνια 60ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου

Εγκαίνια 60ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου

Παραλαβή 22 λυόμενων αιθουσών από την ΚΤΥΠ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα εγκαίνια του 60ου νηπιαγωγείου Ηρακλείου της οδού Μυρτιάς στις Μεσαμπελιές πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης 1 Ιουνίου, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού. Το νηπιαγωγείο θα στεγαστεί στις 6 λυόμενες αίθουσες οι οποίες τοποθετήθηκαν από τον Δήμο για την κάλυψη των αναγκών της υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής. Στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο φοιτούν 60 παιδιά.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε σχετικά : «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την επιτυχή περαίωση αυτού του δύσκολου έργου και πιστεύω ότι η νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσει ομαλότερα σε σχέση με την κάλυψη των αναγκών της υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Ηράκλειο. Στόχος μας βέβαια παραμένει η ανέγερση νηπιαγωγείου στο συγκεκριμένο οικόπεδο και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε.»

Το παρόν στα εγκαίνια του 60ου νηπιαγωγείου έδωσαν ακόμη ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανόλης Μπελαδάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλλα Αρχοντάκη, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Αντώνης Περισυνάκης , η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Αμαλία Σηφάκη ,ο πρόεδρος και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων.

Συνολικά ο Δήμος Ηρακλείου έχει τοποθετήσει 10 λυόμενες αίθουσες για την υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση. Οι υπόλοιπες 4 βρίσκονται στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Μανασάκη και Κουνάβων στην περιοχή του Γιόφυρου και θα λειτουργήσουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο μεταξύ ο Δήμος Ηρακλείου παρέλαβε και τις 22 αίθουσες οι οποίες ολοκληρώθηκαν με ευθύνη της ΚΤΥΠ.
Πρόκειται για 2 αίθουσες στην οδό Μαυσώλου στη Ν. Αλικαρνασσό, 4 αίθουσες στην οδό Μιχαήλ Ψελλού στην περιοχή Μπεντεβή, 6 αίθουσες στην οδό Καμπιτάκη στο Πάρκο Ερυθραίας, 4 αίθουσες στην οδό Μιχαήλ Μανασάκη και Κουνάβων στο Γιόφυρο , 4 αίθουσες στην οδό Αλικάκη στην περιοχή Κορώνη και 2 στην οδό Μενελάου στον Ξηροπόταμο.
Τα κλειδιά των αιθουσών παρέλαβε η αντιδήμαρχος παιδείας Στέλλα Αρχοντάκη Καλογεράκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση