HomeHL-WorldΈγινε παρένθετη στο μωρό της δίδυμης αδερφής της επειδή είχε σπάνια μορφή καρκίνου

Έγινε παρένθετη στο μωρό της δίδυμης αδερφής της επειδή είχε σπάνια μορφή καρκίνου

Η αδελφική αγάπη είναι ανιδιοτελής και παντοτινή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχεις έναν άνθρωπο να είναι πάντα δίπλα σου και να μοιράζεται τις λύπες και τις χαρές σου και να σου προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του όταν το χρειάζεσαι.

Τρανή απόδειξη είναι αυτές οι δίδυμες αδερφούλες!

Η Sarah Sharp είναι 33 χρονών και πάσχει από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Οι χημιοθεραπείες που κάνει είναι βαριές όμως εκείνη δεν το βάζει κάτω καθώς έχει κάτι πολύτιμο να περιμένει: τον γιο της που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες.

Η δίδυμη αδερφή της Cathey Stoner, που έχει δυο παιδιά, αποφάσισε να χαρίσει το πολύτιμο δώρο της μητρότητας στο «άλλο της μισό» με το να γίνει παρένθετη μητέρα στο μωρό της Sharp.

Το 2018, η Sharp άρχισε να αιμορραγεί. Η περίοδος διήρκεσε περισσότερες από 30 ημέρες, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ πριν. Tα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν έγκυος, αλλά ο υπέρηχος της δεν αποκάλυψε κανένα έμβρυο.

Λίγους καιρό μετά έμαθε ότι έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου που ονομάζεται χοριοκαρκίνωμα, ο οποίος σχηματίζεται στη μήτρα μετά από εγκυμοσύνη ή αποβολή από εναπομείναντα κύτταρα πλακούντα, πιθανώς από την εγκυμοσύνη της Sharp με την κόρη της.

Παρόλο που οι θεραπείες έδειχναν να λειτουργούν ο καρκίνος επέστρεψε πιο επιθετικός από ποτέ και έκανε υστεροκτομή.

Η αδερφή της, τής είχε υποσχεθεί ότι αν χρειαζόταν θα γινόταν παρένθετη μητέρα στα παιδιά της και την καθησύχαζε συνεχώς.

Αλλά δεν έμεινε μόνο στα λόγια το έκανε πράξη.

Το αγοράκι της όπως λέει η ίδια κάποια στιγμή θα μάθει με πόση αγάπη ήρθε στον κόσμο.