HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη ο 56χρονος που παρενόχλησε ανήλικη

Συνελήφθη ο 56χρονος που παρενόχλησε ανήλικη

Στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Συνελήφθη ο άντρας ο οποίος το πρωί της Δευτέρας καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, προτείνοντάς της να μπει στο αυτοκίνητό του για να την μεταφέρει στον προορισμό της.

Πρόκειται για 56χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε απόπειρα και απειλή, ενώ οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. ο ίδιος είχε καταγγελθεί στις αρχές Μαϊου άλλες δύο φορές για σεξουαλική παρενόχληση, με καταγγέλλουσες δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων.

Η σύλληψή του έγινε κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και μόλις λίγες ώρες μετα από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της 16χρονης στην αστυνομία, όταν η κόρη του τον πληροφόρησε για όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με την ανήλικη, κινούμενη πεζή είχε ζητήσει πληροφορίες από τον 56χρονο για έναν δρόμο και εκείνος της πρότεινε να την μεταφέρει στον προορισμό της με το αυτοκίνητό του. Όταν η 16χρονη αρνήθηκε φέρεται να την ακολούθησε, επανερχόμενος με την ίδια πρόταση να μπει στο όχημα.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση