HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη Περιφερειάρχη με μέλη του Δ.Σ Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Σύσκεψη Περιφερειάρχη με μέλη του Δ.Σ Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Τι συζητήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προγραμματισμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31/5/2021 στην Περιφέρεια Κρήτης μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και μέλη του Δ.Σ Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Αφορμή για την συνάντηση υπήρξε η πρόθεση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας να εκπονήσει ολοκληρωμένη μελέτη για την Διαδικασία Εμπορίας και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων, την οποία μελέτη ο Σύλλογος έχει ήδη ολοκληρώσει την πρώτη φάση του σχεδιασμού.

Από τον κ. Αρναουτάκη ζητήθηκε, η παραπάνω μελέτη να χρηματοδοτηθεί σε όλα τα στάδια υλοποίησης της από την Περιφέρεια Κρήτης. Ο κ. Αρναουτάκης με την σειρά του δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια μπορεί να προσδώσει την πραγματική αξία στα αγροτικά μας προϊόντα και να προετοιμάσει τους παραγωγούς μας για την επόμενη εποχή.

Επιπλέον συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πλήθος άλλων θεμάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης όπως η μειωμένη φετινή κομπόδεση στην ελαιοπαραγωγή, οικονομική ενίσχυση στα κηπευτικά προϊόντα, δακοκτονία κ.α.

Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα Λασιθίου κ. Τσιφετάκης Γιώργος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Προώθησης Τουρισμού Λασιθίου κ. Ανδρουλάκης Γιάννης.

Ευχαριστούμε θερμά τους εμπλεκομένους σε αυτό το εγχείρημα μας και είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει όλους για αυτήν την προσπάθεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση