HomeΕΛΛΑΔΑΕπεισόδιο Κωνσταντινόπουλου με Πολάκη

Επεισόδιο Κωνσταντινόπουλου με Πολάκη

«Είσαι απαράδεκτος, μόνο η Χρυσή Αυγή τα έκανε αυτά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο κόκκινο ανέβηκε η θερμοκρασία σε μια μάλλον χλιαρή συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή αποτέλεσε η επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί παρότι είχε τελειώσει ο χρόνος της ερώτησης του προς τον υπουργό, Βασίλη Κοτνοζαμάνη για τα μονοκλωνικά φάρμακα.

«Μόνο η Χρυσή Αυγή έλεγε ότι έχει δίκιο» φώναξε ο κ. Κωνσταντινοπουλος που προηδρευε στην έδρα αντιδρώντας στην επιμονή του βουλευτή. Η αναφορά ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πολακη ο οποίος κάλεσε τον συνάδελφο του να πάρει πίσω τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

«Όχι δεν παίρνω τίποτα πίσω! Δεν το παίρνω πίσω! Δεν σας δίνω το λόγο! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία! Δεν μπορεί να συνεχίσετε με αυτό το τρόπο! Είστε απαράδεκτος! 30 λεπτά η Βουλή πρέπει να σας ανεχθεί μόνο…», συνέχισε μέσα σε ένταση ο προεδρεύων.

Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος άφησε και μια αιχμή για την πρόσφατη μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΙΝΑΛ, αυτή του πρώην βουλευτή, Συμεών Κεδίκογλου:
«Πήρατε τον Συμεών που ήταν υπουργός Σαμαρά-Βενιζέλου! Είστε απαράδεκτος! Είστε ο μόνος που δημιουργεί πρόβλημα στη διαδικασία. Για τον Συμεών Κεδίκογλου θέλετε να μου πείτε κάτι; Εσείς πήρατε τον Κεδίκογλου αυτό είναι το πρόβλημά σας!».

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με τον κ. Κοντοζαμάνη να αποφεύγει διακριτικά οποιοδήποτε σχόλιο.

efimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση