HomeHL-CultureΔιαδικτυακή συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

Διαδικτυακή συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

Η μουσική ενώνει και η συνεργασία προχωράει τα πράγματα μπροστά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι καθηγητές μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου, εκτός από το διδακτικό και παιδαγωγικό τους έργο, συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις του τοπικού, πανελλήνιου και διεθνούς μουσικού γίγνεσθαι. Οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες προσδίδουν θετικά στοιχεία στο παιδαγωγικό τους έργο και ενισχύουν σημαντικά το έργο του σχολείου μας.
Το μουσικό σύνολο «Pian-είστε» αποτελείται αποκλειστικά από καθηγητές πιάνου του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου. Αναφερόμαστε ιδιαίτερα σε αυτή τη συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου, καθώς υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχολείου, από καθηγητές του με πολλές κοινές αναζητήσεις.

Η μουσική ενώνει και η συνεργασία προχωράει τα πράγματα μπροστά. Οι πρόβες καθώς και η μαγνητοσκόπηση της συναυλίας έγιναν κατά τη διάρκεια της καραντίνας στους χώρους του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πρόκειται για μια ιδέα η οποία είχε εκφραστεί δύο χρόνια πριν, πέρασε από χιλιάδες εμπόδια και υλοποιήθηκε χάρη στην επιμονή, στην πίστη, στην προσπάθεια και κυρίως στη συναδελφικότητα και τη συνεργασία.

Με πολλή χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την “πρεμιέρα” της συναυλίας «Μεσόγειος ‘Έρημος» τη Δευτέρα 31 Μαΐου και ώρα 21.15, η οποία εντάσσεται στο φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου ΚΡΗΤΗ 5+1, στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=g7XZX6PUjtY , από όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να την απολαύσει δωρεάν ακόμα και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ευχή να έχουμε όλοι υγεία και να ανταμώνουμε σε όμορφα πράγματα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση