HomeΚΡΗΤΗΔήλωση Δημάρχου Αγίου Νικολάου για ΤΕΦΑΑ

Δήλωση Δημάρχου Αγίου Νικολάου για ΤΕΦΑΑ

Δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στο Λασίθι που είχαν χωροθετηθεί το 2019, στο πλαίσιο της ίδρυσης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με δήλωση του, διευκρινίζει ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας για την πορεία των συγκεκριμένων τμημάτων.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει: “ Θεωρώ ότι ο θόρυβος που έχει προκληθεί από τα δημοσιεύματα, δεν προσφέρει στην αξιολόγηση αλλά και στις δράσεις που έχουν αναληφθεί για την λειτουργία των εν λόγω τμημάτων.
Γνωρίζουμε καλά, ότι το ΕΛΜΕΠΑ και ιδιαίτερα ο πρύτανης κ. Νίκος Κατσαράκης, εξακολουθούν να στηρίζουν την όλη προσπάθεια και μάλιστα σύντομα θα κατατεθεί στο αρμόδιο υπουργείο, όπως έχουμε ήδη δηλώσει, η μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αγίου Νικολάου.
Ωστόσο λυπούμαστε ιδιαίτερα, που για δύο από τα πιο σημαντικά θέματα του Δήμου 🙁 Ένταξη Σπιναλόγκας στον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco- λειτουργία ΤΕΦΑΑ στον Άγιο Νικόλαο), επιχαίρουν κάποιοι, μην θέλοντας να κατανοήσουν, ότι ο δρόμος για την ολοκλήρωση μεγάλων στόχων, είναι ιδιαίτερα δύσβατος.
Η Δημοτική Αρχή Αγίου Νικολάου, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις μάχες , που μέχρι σήμερα δίνει για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί και καλεί όλους να συστρατευτούν στον κοινό αγώνα! Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις προσπάθειες που έχουν αναληφθεί τα τελευταία χρόνια, αναφορικά με την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας και ανάπτυξης του Δήμου συνολικά”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση