HomeHL-LifestyleΤζένη Χειλουδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το σοβαρό χειρουργείο

Τζένη Χειλουδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το σοβαρό χειρουργείο

Σε κλινική των Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα απαιτητικό χειρουργείο υποβλήθηκε πριν λίγες ώρες η Τζένη Χειλουδάκη. Όπως είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το πρώην μοντέλο, που κατά τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κρήτη, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και πως θα χρειαστεί να αφαιρέσει το στήθος της.

Τελικά η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και λίγες ώρες μετά η ίδια κοινοποίησε φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, ενώ έγραψε:

«Ξύπνησα μωρε.. τώρα μου έβαλαν ορούς και μάσκα οξυγόνου διότι τα πνευμονάκια αστα βράστα….σας αγαπώ…..όλα καλά…….κάθε βοήθεια δεκτή διότι εχω δρόμο μπροστά μου με πολλες εξετάσεις και γιατρούς τους επόμενους μήνες….. όποιος ακόμα με αγάπη θέλει να στείλει έστω και τη μικρότερη βοήθεια θα την δεχτω ταπεινά με χαρα………ΕΘΝΙΚΗ GR5101104660000046600162252 ALPHA: GR 93 0140 7920 7920 0210 1071 620. Χειλουδάκη Άννα το όνομα θα εμφανιστεί…….σας φιλώ γλυκά τριπλα η ζωη να σας επιστρέφει ό,τι κάνετε για μένα…… είπαμε…… κάρμα ολα……».

Ενώ σε άλλη ανάρτηση έγραψε: «Μόλις πέρασαν και οι γιατροί μου, με βόλταραν εξω απο το δωμάτιο μου, έφαγα σουπιτσα με φρυγανιτσα και σε λίγο θα μου δώσουν τα φάρμακα μου και κατιτίς να κοιμηθώ…..αυτά τα φρικτά πράγματα τα σαπισμένα βγήκαν από τα στήθη μου..είπα στον χειρουργο μου να μου τα στείλει σε φωτο .κάποια στιγμη κατα την επέμβαση μου ειπαν οι γιατροί οτι τα ειδαν ολα μαλιστα σκέφτηκαν να διακόψουν όταν τα πνευμονια μου που εχω να θεματακι και κει αρχισαν να παίζουν πόλεμο με το οξυγόνο αλλα ευτυχώς η καρδούλα μου είναι γερη ακόμα και ο εγκέφαλος μου οπότε δωσαν διαταγή αυτα στο οξυγόνο..χαααααααα»

Και συνέχισε: «Λοιπον….η πρόληψη το παν….μειώνω και σταδιακά κόβω τσιγάρο, συνεχίζω διατροφή και περπάτημα.. έγκαιρα λοιπόν εδώ και ένα χρόνο έτρεχα σε γιατρούς με αποκορύφωμα το σημερινό χειρουργείο….. όλα θα πάνε καλά…… έχω πιστη..»

Τζένη Χειλουδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το σοβαρό χειρουργείο
xeiloudaki
FACEBOOK ΤΖΕΝΗ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ

News247.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση