HomeHL-LifestyleFriends Reunion: Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών για το επεισόδιο της επανένωσης

Friends Reunion: Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών για το επεισόδιο της επανένωσης

Η Τζένιφερ Άνιστον η πλουσιότερη από τους έξι πρωταγωνιστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν στις τηλεοπτικές οθόνες για ένα και μοναδικό επεισόδιο, το οποίο συγκίνησε τους φαν τους και έκανε τους έξι πρωταγωνιστές αρκετά πιο πλουσιους.

Φυσικά, όλοι τους έχουν ήδη αξιοσημείωτες περιουσίες, καθώς η σειρά αποδείχθηκε όχι απλώς μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο.

Οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν, έχουν περιουσίες που φτάνουν στα 400 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα, ενώ η περιουσία της Τζένιφερ Άνιστον -η οποία είναι και η πλουσιότερη από τους έξι πρωταγωνιστές- ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθούν η Κόρτνεϊ Κοξ με 150 δολάρια και ο Μάθιου Πέρι με 120 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την The Sun.

Η Τζένιφερ Άνιστον κερδίζει σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια ανά ρόλο σε ταινίες.

Επιπλέον, πούλησε το brand περιποίησης μαλλιών Living Proof και έχει αρκετές συμφωνίες με άλλες εταιρίες που της αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για την Κόρτνεϊ Κοξ κεφαλαιοποίησε την επιτυχία της σειράς, με αποτέλεσμα να πληρώνεται γενναιόδωρα από σειρές όπως το «Scrubs» και το «Cougar Town».

Από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, πρώτος σε περιουσία έρχεται ο Ντέιβιντ Σουίμερ με 100 εκατομμύρια δολάρια, η Λίζα Κούντροου ακολουθεί με 89 εκατομμύρια δολάρια και τελευταίος είναι ο Ματ Λε Μπλανκ με περιουσία που ανέρχεται στα 79 εκατομμύρια δολάρια.

Για την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», οι έξι πρωταγωνιστές κέρδιζαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ καθένας τους πήρε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στο επεισόδιο της επανένωσης.

Το καστ της διάσημης σειράς επέστρεψε στο εμβληματικό σκηνικό για να θυμηθεί την ιστορία της σειράς, 17 χρόνια από την ολοκλήρωση με ένα σπέσιαλ επεισόδιο που είχε κλάμα, συγκίνηση αλλά και αποκαλύψεις.

Οι πρωταγωνιστές φρόντισαν να χαρίσουν στο κοινό στιγμές γέλιου, αλλά και να μοιραστούν πολλά άγνωστα περιστατικά, όπως το γεγονός ότι υπήρχε ένας ανεκπλήρωτος έρωτας ανάμεσα στη Τζένιφερ Άνιστον και τον Ντέιβιντ Σουίμερ στους πρώτους κύκλους των επεισοδίων.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση